Srhnzlcn Eslemsi_04 yaa bn bunu yeni öğrendiğimde çok çok istemiştim☺️ Ama o kadar böyle mayalarcasına sütüm yok maleseff sonra oğluma yetsin yeter dedmm napim☺️
Eslemsi_04 Srhnzlcn benimde ole aşırı cok yok ama meme ucumu ısıra ısıra yara yaptı emerken ısırdığı icin kanıyo bende o yüzden sağıyorum sorunda şuki biberından icmiyo bende mayalamak istiyorum 🥺
Srhnzlcn Eslemsi_04 anladım inşallah bir an önce yaranız iyileşir ayva çekirdeğinden yapılan jeli öneririm☺️🙏🏻 Mutlaka mayalayan vardır bnde bekliyim merak ettm☺️
Srhnzlcn MeryemSu aa öylemi .. bnde bi danışmandan dahada vitaminin arttığını mümkünse öyle olmalı diye duymuştum araştırmak gerek o zaman☺️
MeryemSu Eslemsi_04 bilmiyorum cnm Hani bazen soru cvp yapıyorlar ya öyle cvplamisti önermiyorum die ama bence en doğrusu kendi doktorumuza sormak tabi 🤗
MeryemSu Srhnzlcn aynen canm aristir istersen doktorunuz onerirse yaparsınız doktorlarda fikir ayriliginda olabiliyor bazen 🤗
Drindniz Anne sütü mayalanmaz kızlar bunu çok araştırdım süt alerjisi olduğu için bebeğim de böyle duymuştum kendi sütümü sağarak belki yoğurt yaparım diye ama doktorda güldü anne sütü o sıcaklığa gelinceye kadar ısıtılmaz olmaz yani