Crazymomy Busranisa bebe oturmak istediğinde tepkileryle hareket etmek en iyisi 6. Ayına kadar istiyorsa eğer kendisi cok kısa süreli kucakta oturtulabilir
DuyguDamla Busranisa benim kızım da 4 ay 11 günlük oturmak istiyo çok bende bazen dizimdr bazen koltukta otururken bacaklarımın arasında koltukta destekli az az oturtuyorum çok seviyo öyle ☺️
Busegokce Busranisa 4 ay 27 günlük 🤟🏻 son iki haftadır destekli koltukta oturtmaya başladım, kucağımda da. Bıraksam sabit de kalabiliyor ama acelesi yok on dakika geçmeden alıyorum pozisyonundan
Gorkemkc Busranisa 4 aylık bebeğim kucağımda oturuyor tv izliyoruz akşamları henüz koltukta oturtmuyorum bebeyatmaz almayı düşünüyorum
Song Ben de o zamanlarda başlamıştım cnm zaten kendılerı oturmaya calılıyor bi da hazır olma göstergelerinden biri
Busranisa Song evet ya bende kucağımda dik tutmaya çalışmama rağmen oturma poziyonunu alır gibi demekki istiyo . Tesekkürler 🌸
Busranisa Crazymomy sanki oda oturma poziyonunu almak istiyo gibi zaten ama ben tereddüt ettim sormak istedim annelere kısa süreli olmak şartıyla oturturum artık
Busranisa DuyguDamla ya benımkide sanırım öyle oturtunca kucakta hiç sesi cıkmıyo 😊😊 kendisi de oturmak istiyo gibi pozisyon alıyor hep ben dik tutmaya calısıyorum o bacaklarını kıvırıp oturmaya calısıyo gibi 😍 tesekkürler 🌸
Busranisa Busegokce bende yemek yerken bi kaç dk oturturdum öyle duruyo zaten seviyo oturmayı desteksiz daha denemdim ama devrilir gibi geliyo😀tesekkürler 🌸
Busranisa Gorkemkc benımkide seviyor kucağı 😍 bende yavaş yavaş oturturum iyice artık herkes oturtmaya başlamış bu zamanlar . Teşekkürler 🌸
oldugrs1 Ay kızlar bebekleriniz ne zaman oturmak istemeye başladılar yani benim bebeğim 3 aylık böyle kucağımda toplanıyo kafasını kaldırıyo oturmak mı istiyo acaba
Busranisa oldugrs1 evet işte benimkisi de tam da öyle dik tutmama rağmen sanki oturmak istiyor gibi pozisyon alıyor
CaglaCeylin Tam hatirlamiyorum ama yatay sekline 4 aylar olabilir ama sakin dik oturtmayin daha beli zayif onlarin. 8,5 aylikti kendi oturdu zorlamadim
Busranisa CaglaCeylin yok ya bende Öyle tam bir korkuyorum hafif destekli oturuyorum kucağıma . Teşekkürler🌸
KoalasMom Busranisa 3 ay 6 günlük oğlum, 3 aylık kontrolünde doktorumuz oturtabilirsin yavaş yavaş baya geliştirmiş kendini dedi gün içinde azar azar kucağımıza oturtuyoruz ♥️
Busranisa KoalasMom Ben de yavaş yavaş deneyeceğim artık zaten kendisi oturmak istiyor gibi pozisyon alıyor 😊teşekkürler🌸
MeryemEslem Benimki 3.ayın sonlarına doğru oturmaya başladı daha doğrusu babannesi oturttu güzel oturdu ama 😊 şimdi bi kaç dk oturtuyorum
Dorukmomy Busranisa 4.ayından beri oturma isteği ayağa kalkma isteği vardı oğlumun doktorumuz da bebek istiyorsa yapabilirsiniz demişti bende yaptım hep suan 5 ay 7 günlüğüz çok mutlu 😄
Busranisa Dorukmomy benimkide ayakta dikilince ve oturunca mutlu valla 😀 hemen kucağımda oturma pozisyonu alıyo😍 tesekkürler 🌸
Egemen16 Busranisa bebek kendini hazır hissediyorsa yani şöyle oturma gibi bir çabası varsa kısa süreli oturtabilirsin demişti doktorumuz o aylarda