Gamze1761 Kızlar 43 gunouk bebisim var emziriyorum . Sut alerjisinden suphelendigim icin sut ve sut ürünlerini uzun zamandir tuketmuyirum . Ama gelin görün ki elim ayagim hic tutmamaya basladi . Benim gibi olan var mi Önerileriniz nedir acaba ?
Zeyneptoprak Gamze1761 sadece anne sütü alan bebekt3 mukus olması çok normal canım buna istinaden diyetteysen kendini harap etme illa denemek istiyorum için rahat etsin diyosan dışarıdan takviye vitamin al kalsiyum ve 1 çay kaşığı kadar bile alerjen senin vücuduna girmemeli paketli gıda çikolata vs laktoz içeren hiç bisey yiyemezsin dana eti dahil
Prensinannesii Gamze1761 sadece şüphelendiğiniz için diyet yapmmamnız gerekir ha yapıyorsanız günlük kalsiyum almanız lazım bende yaptım meğer alerjisi yokmuş testleri negatif çıktı kakasındaki mukus ta 3. Ayda azaldı ama fazlasıyla gazlıydı ne yesem mahvoldu
Perimasali Gamze1761 kakada mukus alerji için yeterli sebep değildir kakada kanda olması lazım mukus arada olabilecek bir durum
Gamze1761 Gitmedim sadece kakasinda mukus var oda her zaman olmuyor. Daha dogrusu boyle bi alerji oldugunu da burdan ogrendim . Belirtiler olarak soylenen bqska hic bisey yok sadece kakada degisiklik olacak mi diye 2 haftadir yemiyorum .
Esmasultan Gamze1761 ben saçma buluyorum zira doktorum bebeğin annede bulunan tüm kalsiyımu çektiği için bol bol ayran yap iç ev yoğurdu ile dedi
Minnaktosbik Gamze1761 bence git tahlil yaparlar ona göre sana beslenme düzeni oluştururlar kendi kendine yaparsan sende çocukda kötü olur dikkat et
GoGirl Gamze1761 benim oglumunda kakasi mukusluydu alerjiside yok kendi kendinize teshis koymayin bence.uzun sure de mukuslu devam etti tek basina yeterli degil bu durum
MeryemEslem Süt ürünlerini tamamen kesmek yerine azaltan daha iyi olur bana dr öyle dedi birde kalsiyum ilacı verdi
Gamze1761 Teskkurler arkadaslar. Burda herkes süte alerjisi var fln yazinca kafaya taktim sanirim . Psikolojimi bozdu acaba bnm vocugumda da var mi diye düşündüm.
Zuzuuu Gamze1761 Tahlil yaptırmayın daha çok küçük doğru sonuç vermez. 2 yaş altıda önerilmez. Sadece mukus alerji belirtisi değildir. Huzursuzluk kusma kilo alımında yavaş cildinde egzama kuruluk sürekli ağlama ıkınma kakada kan bunlar eşlik etmesi gerekir yanında ondan sonra annenin diyete başvurması gerekir. Kendinize eziyet etmeyin boşuna
Gamze1761 Zuzuuu Zuzuuu diğer blirtiler yok cnm kilo alimi fln cok iyi. Sadece yuzunde minik sivilceler var.
mirayyy20-20 Canım kalsiyum takviyesi alman lazım en azından aşıya gittiğinde filan aile hekimine sor osteocare çok iyi süt de icermiyormus
mirayyy20-20 Gamze1761 benimki de öyle vücudunda minik sivilceler olup geçiyor ben tüketmeye devam ediyorum kızıma da bir haftadır yoğurt veriyorum şükür bir şey olmuyor geçtiği için ben biraz rahatladım ama virüs biterse Ankara’ya götürmeyi düşünüyorum
birboncukannesiiii Gamze1761 canım kan demir hapını ihmal etme. Birde soda iç. Bende aynı şeyi yaşadım. Vitaminlerini iç geçmezse gel dedi dr. 3günde toparlandım.