Hasrett2 Kızlar merhabaaaa bir sorum olucak bebeğim suan 4 ay 2 günlük siz bu aylarda hiç bir şeyler tattirdiniz miii acaba etrafım daki büyükler işte tattır bisi olmaz diyor ama ben yine de 6 Ay olmasını bekliyorum sizden de bi fikir alayım dedim
Gaaak Hasrett2 kilo alımı güzelse, anne sütü alıyorsa 6. Ay dolmadan ek gıdaya geçmek yersiz. Zaten ömür boyu yemek yiyecek bu çocuklar bırakın anne sütünü doya doya alsınlar , niye acele ediyorsunuz ?
Teomanannesi Hasrett2 5 aya yaklaştık daha bişey tattırmadım 6 ayı dolana kadar da düşünmüyorum anne sütü yetiyorsa acele etmeyin
0101adana Hasrett2 ben biraz önce kaşıgı ucuyla muz püresi tattırdım yanlış mı yaptım acaba dört aylık olduk sadece mama veriyorum
Esmasultan Ben doktoruma sordum kesinlikle verme dedi bağırsak florası bozuluyormuş tadım yaptırmıyorum nasıl olsa ömrü boyunca yiyecek içecek neden acele edeyim anne sütü onun için en besleyici besin
Hasrett2 Gaaak mamayla besleniyor kilo alımı gayeet iyi şükür. Acele de etmiyorum etrafımdaki büyükler yok yedir bir şey olmaz eskiden öyle miydi böyle miydi diyip duruyorlar bende verme taraftarı değilim zaten. Sadzce sizede bi sorup fikir almak istedim.