Mom299 A05072020 8bende oraya baktım ama göründügü gibi degil sanki mahallede arkadasım almıstı ordan ben hiç almadım ama o çok zayıf oldugundan ona kesimleri oluyorda malı güzel digil sanki ben begenmedim yani
Mrylzz A05072020 hayatimda yaptigim en igrenc alisveristi urunler berbat bedenler hep kucuk paranizi ziyan etmeyin
EslemEva_23 [silindi] kumaşı baya kötüydü evde bile giyilecek gibi değildi arkadaş verdi oda pişman oldu ucuz malda böyle olur diye düşündük spor takım aldım ben genel almam ama arkadaş alalım dedi pişman olduk berbat diye bilirim
Happygirl8 Mom299 kanki ben de aldım dikişleri sağlam değildi ve kumaşı biraz dar ben hiç beğenmedim daha almam 😵 ucuz olduğu için bu pandemide iade de etmedim duruyo öyle.. evde giyilcek bişey zaten belki kullanırım bilemedim 🎀🌾
Prensesannesii34_ A05072020 ürün gelmesine geliyor kızlar o yönden sıkıntı yok . Ama gel gelelim kumaşlarına ,eşim bana sofrabezi mi aldın bu ne böyle dedi siz düşünün artık malını (keşke sofrabezi kadar olsaydı )
Mom299 Happygirl8 evet canım alanlar öle diyo kumaslarda jarse tipi imiş am ne hikmetse ben akadas pek memnun boy kilo yok onda ondan galba gelen ürünler oluyo ona 😉
MinikmucizemEbrar A05072020 Kesinlikle tavsiye etmem paranıza yazık hem kargosu da geç geliyor ürünlerin kaliteside yok