Meliseenur Başına gelen varmı veya bilgisi olan kızım 9 aylık dün farkettikki yürüme arkadaşında yürürken sağ ayagını düz degilde dışa dönük yan basıyor aynı zaamanda ayaga kalkarkende öyle yine 😒
Hirashra Meliseenur canım benim kızımda o zamanlar parmak uclarinda gezerdi cok korkmustuk sonra zamanla duzeldi . Suan 2 yaşına 2 ay kaldı maşallahı var canını sıkma ayakta durmayi ilk zamanlar daha çöze çöze öğreniyorlar🤗
Btlyldz13 Canım 2 aylıkken kalça çıkıklığı testine götürmediniz mi veya anne karnında belli oluyor yan bassa kafanıza çok takılıyorsa ortapediye götürün ama benim kızım da yürüteç de yan yana gidiyor mesela onun gibi mi
Meliseenur Btlyldz13 götürdük canım kalça testinde sorun çıkmadı elini tutup yürütürken parmak uçlarında ama yürüme arkadaşıyla yan yan basıyo dwvam ederse götürecegiz doktora
Meliseenur Hirashra inşallah canım kızım 9 aylık şuan zaten çok bi performans beklemiyoruz ama elini tutup yürüdüğümüzde parmak uçlarına basıyo düz basıyo o zaman yürüme arkadaşında yan basıyo sağ ayak acaba destekmi alıyo dedim ama belki başına gelen vardır bilemedim niye öyle yaptıgını🐣
Hanis O aylarda benim kızımda öyleydi canım şimdi 12 aylık düzeldi bende cok tereddüt etmiştim ve böyle post açmıştım dışa dönük tü ayakları yürürken birde ucunda basardı simdi çok şükür kendiglinden düzeltti