FatmaKarahan Kizlar dogum yapali 1 ay oldu tamda bgun ama benm ayaklarim hala sis.. sanki bi ton agirlik var ayaklarimda bazen yururken bile Zorlaniyorum ve hala ayakkabilarimin hc birini giyemiyorm olmuyo ☹️ Ve ayaklarim inanilmaz sekilde agriyo sebebi ne olabilir? Bilen var mi?
BaloglumM FatmaKarahan ben doğumu sezeryan yapmıştım benimde cok şişmişti ayaklarım doktor kafein tüket geçer dedi ki gecti
elifzeze FatmaKarahan ben doktora gidip sormustum canim 1 ay bekleyelim 1 ay sonunda gecmezse seni fizik tedaviye yonlendircem demisti bi de evin icinde bol yuru dedi bana
NaimeYilmaz FatmaKarahan yatmadınızmı pek ? Kafein ve su tuketeblrsnz sureklı havaya dikin lahana sarabılırsınz fazla suyu alır
Narin Benimde doğumdan sonra çok ödemim oldu hamilelikte hiç olmamıştı üstelik. Hiç oturmadım hep hareketliydim evimi dip köşe temizlik bile yaptım daha 1. Haftamda ertesi günü bir baktım foss diye sönmüş.Hareket iyi geldi
FatmaKarahan NaimeYilmaz asiri odemim vardi bacaklarim obezlerin bacaklari gibiydi indi cok sukur ama tam gecmedi yururken falan zorlaniyorum ve hcbi ayakkabim olmuyo..
FatmaKarahan Guzyagmuru sizin ne kadar oldu dogum yapali? Bende oyleyim kalkarken zorlaniyorm zor hareket ediyorum :// berbat bi hamilelik donemi gecirdim cok hareketsz kaldim hep yattim acaba o yuzden mi zorlaniyorm die dusunuyorm :/
Guzyagmuru FatmaKarahan evet bende aynı hamılelıkte çok hareketsızdım bılmıyorm benım üç ay oldu hala böyleyım 😔