YasemiNYagmur1 eymeninefe gece gündüz kavramını öğrenmesi gerek. Gündüz uyusu ne kadar nasıl bi ortamda uyuyor ??
Seda1208 eymeninefe benimde 2 aylık 4 5 gibi uyanıyor sabah sonra 2 saat uyanık kaliyo tekrar yatıyor sizinki uyuyor mu sonradan
_Twinkle_ eymeninefe uykuu belirtilerine fikkat edin gozlerini ovalamaya başladığında yada esneme filan oldugunda yada huysuzluk yaptigi an hemen yatırın
YasemiNYagmur1 eymeninefe canım arasında 1 hafta var bebeklerimizin. Ben akşam 4 den sonra kısa uykuya uyutmuyorum. Sabah 7 8 arası uyanır emmiyor benim ki mama yiyor. 10 gibi uyur arada uyanır ama destekler geri uyuturum 12 ye kadar uyur. Sonra tekrar mama zamanı tekrar 2 de yatırırım ve 3 4 de doğru uyanır. Sonra uyumak istese bile oyalarım çünkü uyutmayı denedim uyuyor ama 1 saat sonra kalkıyor bu sefer gece uykusuna geçmesi 10 ları buluyor. 4 den sonra uyutmuyorum oyalıyorum oynuyorum saat 7 7 30 olunca mamasını hazırlıyorum beşiğe atıyorum mama içerken uyuyup gidiyor ya da pışpışlıyorum. Gece de sadece 1 kez uyanır mama için🧿🧿🧿 gündüz gözlerini ovuşturup esnemesi benim için yeterli bi mesaj hemen uykuya geçmesini sağlamaya çalışıyorum bunları takip edebilirsin mesela
YasemiNYagmur1 eymeninefe benim kız uyuyor öyle alıştı gitti uyanmaz gece de pek 3 gibi mama için uyanır sadece. Şimdilik böyle ama yarın bi gün diş falan derken nolur bilemem
Fatma8988 eymeninefe cok gec yattığı için yorgunluktam uyuyamıyor olabili. Gündüz uykusu toplamda 3 saati gecmiyorsa sorun opmaz
eymeninefe Seda1208 4 kalkyr sürekli mızmız uyumuyor 7 8 gibi tekrar uyuyor ama ben uykusuzluktan halim kalmyr
Civciv3535 Benimkide 4 ay 20 günlük gece saat 12,2,4,6,7,en son 8🙄😒alışkanlık yapmış meme tadımlık almak istiyor haliyle acıkıyor saat başı uyaniyir, rüyam yarıda kalıyor yatiyom rüyanın içinde rüya olduğunu rüyamda anlatiyom😀durumum öyle vahim kızlar anlayin