F-Betul Cgdmltr93 Tam bilgim yok ama kas kemik yapıları tam gelişmediği için sıkıntı diye biliyorum özellikle yürüteç omurga eğriliğine neden olabiliyor, ayak yapısını bozabiliyor diye biliyorum, üstte kalsın.
Arasannesi Cgdmltr93 yürütecin yürümeyi geciktirebildiği söyleniyor.ama zıplamak bacak kaslarını geliştirdiği ve yere tam bastırdıgı için yürümeyi destekliyor yere sabit hoppalalardan tercıh edebilirsiniz
Ssssraa Bence hangisinin daha masum olduğunu söyleyemeyiz. İkisinin de elbette ki riskleri var ama her kullananda yan etkisi olacak diye bir şey de yok.. bu aslında tamamen size kalmış bir seçim
Mina0607 Cgdmltr93 4,5 aylıktı doktorumuz oturma isteği varsa hoppalaya koy suanlık dedi. Şuan 5,5 aylık Kucakta durmuyor yatmıyor mecbur ara ara yürüteçe koyuyorm
Merve201119 Cgdmltr93 hoppala kullanmadım canim iki cocugumada yurutec kullandım biri 10 aylik diğeri 12 aylik yürüdü yani bi sorun olmadı tabi saatlerce degil 15 20 dakika koyardim hep
Woody CansuveCan parmak ucu durmak zararlı bildiğim kadarıyla. Tam basıyor kızım. O şekilde ayarladım
Annebal Cgdmltr93 ben ikisinide tavsiye etmiyorum. Cok da bir farklari yok ama yurutec tabiki daha zararli
Gokcemsii Bende kızıma durmadığı içim hoppala aldım. Ondan önce tam basmıyordu. Hoppalaya binmeye başladığından beri tam ve sert basıyor. Yürüteci bende zararlı diye biliyorum.
CansuveCan Woody aynen biz de de aynısından var bende günde 15 dk koyuyorum daha yeni aldık. Sizin bebeğiniz kaç aylıkken başladınız acaba koymaya
Woody CansuveCan 7 aylıkken aldım ben. Aslında hoppala da almayacaktım ama başka türlü tuvalete gitmem mümkün olmadı 😐
CansuveCan Woody biz de 5+2 yiz çok koymuyorum ama tanıması için keşfetmesi için 10-15 dk koyuyorum gün içinde 😅 evet aslında alışsalar güzel aktivite oluyor onlar için de