Dorukeda Kizlar bebegin 1 ay 1 gunluk bebegimin burnu tikali cok hirilti geliyor doktora goturmelimiyim ? Yada evde yapa bileceğim bisey varmi ?
turansmom Dorukeda fizyolpjik serum ve burun aspiratörü alın. Serumu sıkıp beş dakika bekleyin aspiratörler temizleyin
Ebrutoprk Dorukeda benim bebeğim de 40 günlük sürekli serüm fizyolojik sıkıp temizliyorum yoksa nefes alamıyor sanırım bi kaloriferlerden oluyor ben birde karanfil yağını deniycemm bi kaç kişi onu önerdi burnu kurumaması için
prensinveannesininguncesi Dorukeda ben okyanus suyu aldım eczaneden doktorumun önerisiyle çözümü onda buldu.Fizyolojik serum etki etmedi .Aspiratörü de doktorum sakıncalı önermiyorum dedi
Zeynada Ebrutoprk karanfil yağı nasıl birseymiş ? Kalorifer çok kurutuyor boğazı.sabaha kadar ıkınıyo gibi ses cıkartıyor yavrucum
Ebrutoprk Dorukeda yanı canım bende sürekli temizliyorum ne yapalım nasıl da sümük dolu küçüçük burunları😂
Aysemcan Ebrutoprk bende her gun temizliyorum ama hergun temizlemekte dogru degil diye okudum. Burun mukozasi zarar gorebilirmis. 🤷🏻♀️Kafam karisti acikcasi
Happydef Dorukeda cok sicaksa eviniz ondan da olur. Bebekler biraz serin yerde uyumali. Evinizi devamli havalandirin. Bide burnunu temizleyin
Ebrutoprk Aysemcan yok ya ben diğer kızımda da sürekli çektim şimdi 2 yaşında doktorum temizle emmesi için dedi tıkanlık olduğu için çok huzursuz oluyorlar genzine akmasın günde 2 kere çekebilirsin dedi bir sıkıntı da olmadı yanı