Irmak21 3 buçuk aylık oğlumda son bir haftada aşırı derecede karın gurlemesi var özellikle gece emerken ve karnı agiriyo ayaklarıni karnına geçiyor son bir haftadir boyle karnından ses geldikce kıvranıyor kakasi da çok sulu ne yapmam gerekiyor ya
Littleon Irmak21 Allah şifa versin ilk önce besin alerjisi degilde çocuğun fazla gazi olabilirmi oğlum gazlı bir bebekti aynı şeyleri yaşadım karnına masaj yapın ütüyle isitip havlu koyun. Üşütmuste olabilr. Bizim karnı sıcak tutma sonrası mukusu sıvı kaka sancılar azalmisti.
Kkubu80 Irmak21 of of benim oğlum da öyle 7 aylık besin alerjisi var diywtteyim kaç aydır hala guruldama ve aşırı gazı bitmedi gecede ondqn uyuyamıyor
pikacuu Irmak21 Üşüyor mu acaba bebiş. Desiğiniz şey bende de oluyor özellikle aoğuk aldığımda ayaklarım ellerim üşüdüğünde olur ve üşütmek de gaz yapar
Mysunshines17 Irmak21 Muhtemelen gazı vardır ya da tam sürüm ilk bolumunu aldığı için kakası cıvık olabilir bir göğsünüzü bitirmeden diğerine geçmemeli
Berensemih Gaz dışında da ağrıyormu karnı ? Umarım alerji değildir bir deneyin süt yumrta ve ürünlerini yemeyin birde kakasına dikkat edin resmini çekin dr a gösterirsiniz böyle devam ederse
Irmak21 Berensemih 2 aydır süt ürünleri diyetindeyim test yaptırdım alerjisi çıkmadı ama ben teste güvenmedim yemedim yine su son bir haftadir aşırı artti çocuk gece yarım saatte bir uyanıyor kıvranırken kakasi aşırı derece mukuslu ve sulu aslında farklı birsey de yemedim ne yapacağımı şaşırdım dotora gitsem test yaptım dicek😪
Belkis355 Berensemih benimde aynı şekilde ama kakası normal ama karin guruldamasi ve gazi hiç bitmiyor bendede alerji oalbilir mi
Berensemih Irmak21 kan testinde çıkmıyormuş zaten siz yediklerinize dikkat edin bence 😔benim bebeğim yatağında kıvranıyordu inliyordu resmen ben kendim farketm Şmdi diyettm daha iyiyiz ama hala huzursuz en azından inlemesi bitti
Eylulunannesiiii Berensemih ben test yaptırmadım ama bende süt ve süt ürünleri tükettiğin zaman yatağında uykusunun içinde kıvranıp inliyordu sürekli. Test yaptırmadım ama süt ve süt ürünleri tüketmediğim zaman daha iyiyiz.
Irmak21 Littleon belki üşüttum 😪 on günlük karantina dayız o koşturma da farkında olmadan yapmış olabiliriim dediklerinizi yapayım İnş duzelir
Berensemih Kkubu80 7 aya kadar böylemi ya 😳biz 2 ay olacaz süt alerjisi şmdilk baklm neler çıkacak daha ağlamaktan sesi kısılmış
Merph Selamlar kızlar benim de kızımda sürekli bir karnında gürültü var doktora sordum normal dedi Amerikada yaşıyorum ve burda doktorlar 👎🏻 Gaz problemimiz yok ama kakasını yaparken gürültülü yapıyor anlamıyoeum neden
Irmak21 Mysunshines17 ben 3 ayına kadar sagarak besledim şimdi emmeye başladı belkide beceremiyorum 😪
Mysunshines17 Irmak21 Hiç ilgisi olduğunu sanmıyorum ama siz yine de daha dik pozisyonda emzirmeye çalışın emerken hava yutmamış olur ama katın gutultusu ya çok emmekten ya da gazdan olur bebeginiz daha 3 aylık galiba bazı bebeklerde 3.ayda şiddetleniyor geçecektir zamanla
Kkubu80 Berensemih aynen canım geçmiyor bizimki 4. Ayda alerjisi oldugunu tespit ettik süt,yumurta,susam,kuruyemiş,dana eti yemiyorum ama cocugun gazına çözüm bulamıyorum gazlı da hiçbirsey yemem yediğim patates,biber fln nerden geliyor bu gaz çözemedim
Berensemih Kkubu80 vala patates yemekten kabız oldm bende ogun kek yaptm sütsüz yumrtasz Allah nimetten çıkarmasın berbat oldu😞çocugm ek gıdaya geçince nasıl yıycek dedim bunu😢