ecemm-6161 Aytenselim canım uyumuyorsa gazı olabilir karnı tammdoymanış olabilir yarım kundak yap vücudunu sıcak tut yanında sac kurutma makinesi sesi aç bebekler bu sese uyuyor ben arada öyle yapıyorum 😊
Utkuu Aytenselim benimkide uyumuyor hayırlısı dayanmak çok zor uykusuzluğs ama sağlıklı olsunlarda yapacak birşey yok
Aytenselim Smryna valla 7 aylık oldu daha beter oldu yeni dogdugunda felan uyyodu en azından 4 aydan beri odq gitti
Aytenselim Oooo onlar neki sac kurutma sesinden eşimind3 benim d3 beynimiz uyustu kundak alt değiştirm3 banyo uyku eğitimi gaz nele3 neler olmuyo uyumuyo bacaklarımı beynimi vucudumu hissetmiyorum artık
Leylamoms Yine emmeye diye kalktık asla uyku gözü yok bense gözümü açamıyorum ayakta uyuyorum resmen 😴😴
Aytenselim Leylamoms bu bebeler naısl dayanıuosa acaba biz mi cok fazla uyyoz ben anlamıyorum hadi kalktın bu saate napacan 😭
Leylamoms Aytenselim ellerini yiyor, tavana bakıyor gülüyor sonra bana bakıyor konusuyor kendince sanki uykudan uyanan cocuk o değil gibi enerjik 🤦♀️ 1 saattir sallıyorum
Zeynepnazinannesi Aytenselim Tam 2 yaşında kızım var gece 3 ’ten beri ayağımda artık gerisini siz düşünün