hat123 Bebeği sallarken size bir sorum olucak kızlar 😚 Spiral taktırırken acıyormuu 😒Bunun için anestezi almaya gerek varmı kaç dakikalık bir işlem acaba ?Kızım 11 aylık halaaaaa taktırıcam 🙃
aslanlarin_mom hat123 bende 12 aylıkken hala taktiracaktim sımdi ikinci bebem var emiyor 😀 hemen taktircam ins 3. Bebeği kaldırmaz bu ana😃😃😟
ecemm-6161 hat123 canım hiç bir açıma olmuyor normal muayene gibi olıyor korkma aparatla takıyor zateb bişey anlamıyırsun anestezi faka. Almana gerek Yok
balmom hat123 ben de çok korkuyordum dizlerim titriyordu resmen ki ben hamileyken çatı muayenesinde bağırmış bir insanım. Hiç acımadı 1 dakika bile sürmedi sadece hissediyorsun hatta ebe bitti dediğinde taktınız mı ki diye böyle 😳şaşırdım
1mom1baby hat123 anestezi almaya değmez 2 dakika gibi bi sürede takılıyor vajinada acı olmuyor yapılanı hissediyorsun spirali yerlestirirken karında adet agrisi gibi bi ağrı oluyor o da hemen geçiyor
Tugba81irem hat123 tok acı hissi yok 5 dakika sürdü adet olmuşsun gibi bir his geliyor adetinin ilk olduğu an gibi sonra oda kalmıyor zaten