Miray-2020 Bebeğim 11 aylık olacak gece sık uyanmaları devam ediyor 6-7 arası kalkıp 1 saat kadar asla uyumuyo bu durum geçici mı anneler. 11 de uyudu bu saate kadar 6 defa rahat uyandı ne yapıcam her kalkmasında sabırla geri uyutuyorum ama tükenmiş durumdayım
Meryem23 Miray-2020 biride benim başımda 10 aylık olacak beyfendi gece sürekli kalkıyor uykusuzluktan ölüyor ama banamıısın demiyor
patitoo Miray-2020 7 aylık kızım diş döneminde mahvetti bizi yarım saat olmadam uyanıyordu hep çok zorlandık burdaki yorumları okudum iyice gözüm korktu her süreçte ve büyümelerinde uykusuzluk var🙊
Ballkiz Miray-2020 ben kızım 10.5 aylık gece kaç defa uyanıyoruz sayamıyorum artık memeyi koparıp ağzına bantlıycam 🥴
alioglanmom Ysm2019 benim bebeğimde 9 aylık sürekli uyanıyoruz. Bu meme alışkanlığına nasıl çözüm bulunur acaba
Ysm2019 alioglanmom emzirmeden uyutursak gece emmelerini kesersek malesef benimki emerek uyuyor çoğunlukta :(
Mina_momy Benim kizim 4 aylık bizde öyleyiz . Az önce uyuttum uyuduk birlikte 15 dk oldu uyandı hemen ağlıyor sanki ne oldu memeyide almıyor çok yoruldum valla ne oldu birdene anlamadım uyuyorduk ne güzel 🙄
Miray-2020 Mina_momy bizi yalancı emzik olarak görüyorlar karınları tok ama ağzında kalsın istiyorlar
Miray-2020 Ballkiz vallahi bende öyle meme hep ağzında kalsın istiyor olmadığını fark ettiğinde uyanıyor
Ysm2019 1Anneve1Bebek ay nolur işe yararsa haber verirmisiniz bende keseyim ona göre zaten hamileyim 11 haftalık zor oluyor uykusuzluk
Miray-2020 1Anneve1Bebek doktorum bırakmam gerektiğini söyledi ama kızım asla bırakmıyo sürekli ağlıyo huysuzlanıyo illa emicek. Bırakır umarım darisida bize
Yesomm92 Miray-2020 merhabalar uyanıklık sürelerine dikkat ediyor musunuz yorgun olabilir en büyük sebebi de destekle uyuyor olabilir ondan uyanıyordur