Ezgiderin Kızım 2 aylık ana kucağında yatırsam diyorum sizce kullanışlı mı ve hangi marka ana kucağı iyidir?kaç aya kadar yatabilir?
Emelimsi Ezgiderin joie marka dreamer aldık, 1 aylık bebeğim, içine koyuyoruz kısa da olsa oyalanıyor
ALYASNB Canım bebeğin hareketli oluşuna göre değişiyor ,bizde bebeğim o aylardayken düşünmüştük almayı hatta bir tanıdığım bebeğini ‘fisher price’ marka ana kucağında gördük kadıncağız bir rahat etmiş alınca koyuyor bebe hem tatlı tatlı sallanıyor oyuncaklara bakıyor eğleniyordu Bizde aynını aldık bizimki durmadı yatmadı bile🙈🙈
Ezgiderin ALYASNB bizimki de hareketli baya da bizde alsak dedik belki durur diye yoksa sürekli kucakta
ikos58 Ezgiderin bence almaya gerek yok bebek arabasının pusetıne koyuyorum onda bazen sallayıp oynatıyorum bazen de arabayı evde suruyorum hosuna gıdıyor 😁
ALYASNB Ezgiderin Belki siZde işe yarar Canım bizimkinin extra birde huyu çabuk sıkılması 🙈Durmamaaı Bundan da kaynaklanmış olabilir
ALYASNB Ezgiderin aslında bizde gördüğümüz arkadaşımın bebeği ne güzel kuzu gibi yatıyordu bizde pek işe yaramadı inş sizde yarar tatlım 😘🙏