Poyrazzzmom Kızçelerimmm ❤️ Bebeğinize nasıl uyku düzeni oluşturdunuz? Benimki 7 aylık oldu ama dengesiz sabah uyanmaz aksam uyumaz ara uykular dengesiz .. hadi uyku saati geldi uyutayım yok uykusu yoksa asla uyumuyor.. önerisi olan..
Nesli1616 Poyrazzzmom benimde öyle ya 8 aylık kızım az önce uyudu işte 11 den öncede uyanmıyo doğduğundan beri öyle naptıysam olmadı 😂😂
Anneyeni Poyrazzzmom gunduzleri duzenli gece sacma sapan bi halimiz var ne zaman gecicek bilmiyoruuum yorgunumm
nickimikili Poyrazzzmom 8 aylığız biz 5 ay düzen bilmedik sonra tam oturttuk derken bu ay dişler ard arda biri çıkmadan diğerleri başladı ne uykumuz kaldı ne ek gıdamız valla diş çok fena birde 37. Hafta atağı var aklınızda olsun
Nesli1616 iklima_1234 uyanıyo canım kafasına göre bazen 1 kere oda çok çok nadir genelde 3 4 kere kalkıyo malesef
iklima_1234 Nesli1616 ya şu gece uyanmayan bebek varmı 😂😂bide bazıları diyormi gece emmeyi bıraktı nasıl oluyo acaba
Nesli1616 iklima_1234 valla bilmiyorum benimki hayatta bırakmaz gibi emerek uyuduğu için ondan uyanıyo diyodum hep ama arkadaşımla aynı zamanda doğum yaptık onunda kızı emerek uyuyo ama geceleri hiç uyanmıyo bence tamamen şans 😂😂😂
Nesli1616 iklima_1234 valla canım ben her yolu denedim alıştırmaya çalıştım ama hiçbirşekilde olmadı kendi nasıl isterse öyle uyuyo kalkıyo arkadaşım uyku eğitmeni hep ondan destek aldım ama olmadı bende zorlamıyorum yapcak bişey yok çocuk bu şekilde huzurlu