deryatoprak Kızlar 9 bucuk aylıgız altta ikinci üstte bir dişimiz patladı ucu gorundu uyku düzeni zaten gitti uyuyamıyor ama ateş yapmaya başladı diş en yüksek kaça çıkarır ateşi enfeksiyon mu diş mi emin olmak adına soruyorum😔
hmyrglsn deryatoprak diş ateş yapmaz bunu hangi çocuk doktoruma sorarsan sor ateş yapmaz derler.. muhtemelen başka agrısı vardır sen yine agrı kesici ver canım
mirayilknurtolga deryatoprak bizde 8 ay 5 günlüğüz. İlk dişimiz 8aylık olduğumuz sabah patladı ama bizde ateş hiç olmadı. Diş ve aşı ateşleri 38i geçmez diye biliyorum.
deryatoprak damlahira çok geçmiş olsun iştahsızlık da yapmış mıydı peki 4 saatte bir 180 ml mama içerdi şimdi 30 ml ancak içiyor o da zorla😔
Maybeoneday hmyrglsn evet diş çıkarma döneminde agzına çok fazla metaryel koyduğu için, onlardan kaptığı mikroplardan ötürü vücut kendini koruyabilmek için mikrop ve bakterilerle savasır, o yüzden diş dönemlerinde ateş çıkar 🥰
deryatoprak hmyrglsn calpol veriyorum canım ateşi yükseldikçe ama iştah da gitti 4 saatte bir 30 ml mama ancak içiyor bu diş ne betermiş😥😥
hmyrglsn deryatoprak yaa merak etme her şey geçiyor 🙂 zor geçiyor ama geçiyor anne olarak en çok senin için sızlarr
Tazeanne_ deryatoprak diş ateşi 38 i geçmez geçiyorsa altta yatan başka sebep vardır doktorumuz Söyledi daha yeni
Melek-yavrum deryatoprak Bir çok doktora danıştım ve hepsinden aldığım cevap çok net 38 dereceye kadar olan ateşler diş tir ve 38 I geçene kadar müdahale etmiyoruz şurup olarak ama yikayabilirsin ince giydirebilirsin vs ama 38 i geçiyorsa K ateş başka birseydendir hiçbir diş 38 i geçen bir ateş yapmazmış