Ipektosunanasi Emir123ali bizimde alerjimiz var geçen hafta 1 kere kına yeşili gibi kaka yaptı doktor mamadan dedi bizde pregomin kullanıyoruz ama bengece yatarken emme durumuna göre 90-120 cc veriyorum
Ipektosunanasi BEYZANUR2020 biz ilk hafta ölçek başına 3 damla vanilya şurubu koyduk ve mamayı her defasında 10 dk havalandırdık 5.gün şurubu kestik ve artık birşey katmıyoruz..doktorumuz emerse 8×60 cc demişti ama ben sadece gece veriyorum 3 aylık kızım
Ipektosunanasi Emir123ali 2.ayın başında farkettim ben burada mukuslu kaka başlığı vardı onu görünce bizde de aynı şeyler olduğunu gördüm..döküntü hariç gürültülü mukuslu kaka bağırsaklarda sürekli ses ve ıkınma var
Ipektosunanasi BEYZANUR2020 çok düzensiz mamadan önce ben katı diyet yaptım kendi kendime ve sütüm azaldı 200 gr kaybetti sonraki hafta 65 gr aldım sadece mama takviyesi yapmaya ve stres yapmamaya başlayanca 1 hafta 400 gr aldı en son geçen hafta da 200 gr almış 6300 olmuştu
BEYZANUR2020 Ipektosunanasi hmm yani aylık 700 gram almış bence iyi fena değil bizimki 4 ay 10 günlük falan di 6 buçuk kiloydu
Ipektosunanasi BEYZANUR2020 doğum kilosu ne kadardı sizin ? Bizim alerji doktorumuz bu kiloya normal dedi başka doktorada gidiyorduk o da 4-5 aylık bebek kilosu bu gayet iyi demişti
Ipektosunanasi Bizim 3565ti ama şuanki kiloyu bile beğenmiyor doktorlar hemen mama kullandırmaya çalışıyorlar başka doktorda gayet iyi diyor anlamadım gitti 😊 en iyisi çocuk mutlumu o, gerisi önemli değil obez olup diyetmi yaptıralım birde 🤣
Prensesinannesii BEYZANUR2020 başta vanilya katmıştım o şekilde icemedi sade içiyor evet canım kilo alımıda iyi anne sütü almadığı için beslenmesini bu mamayla yapıyor Yeni ek gıdaya geçtik