Oykmmkrkn Henüz 50 günlüğüz bu gün gazdan herhalde çok ağladı yavrum. Hafif elimde çöktü gibi hissettim ama hafif başına gelen var mı
minnniks Oykmmkrkn Bıngıldak kapanana kadar çöker ki zaten.. Bazen ellersin kapanmış gibi gelir, bazen çökük olur normal yani🤗
simsekmevlude Oykmmkrkn 1 yaşına kadar çökeniliyor hatta erken kapanması iyiy bişey değil doktorlarda her kontrolde bakar zaten 😊
Zekimurendebizigorecekmi Oykmmkrkn Çökmesi normal ama sen yine de bol bol emzir .. bazen susuz kalan bebeklerinde bıngıldağı çökebiliypr aklında bulunsun
Oykmmkrkn Zekimurendebizigorecekmi benimde öyle bir sorunum var idrari koyu yaouyordu. Doktor idar tahlili yaotirdi herşey temiz ama halen koyu yapıyor su mu versem henüz 51 Günlük
Zekimurendebizigorecekmi Oykmmkrkn Yok canım annesütü alıyorsa vermene gerek yok ama bol bol emzirmelisin . Tahlilde normal çıktıysa sıkıntı yok demektir
Sabah_aksam_bebe Oykmmkrkn susuZluktanda olabiliyormuş herhal ama ne kadr doğru bilemem bol bol emzir
Oykmmkrkn Zekimurendebizigorecekmi idrar tahlilinde su degeri yazıyor mu acaba yeterince karşılandığı falan
Minikpapatyamm Oykmmkrkn canım benimde bebegimde çok dikkatimi çekmişti o zaman 1 aylık filandı doktoru aradık doktorumuz ateşlenme ve kusma varsa o zaman getirin dedi eğer yoksa normaldir bişey olmaz demişti.
Zekimurendebizigorecekmi Oykmmkrkn Dansite diye bir değer var onun için normal diyorsa sıkıntı yoktur . Bir de zaten sıkıntı olsa dr özellikle uyarırdı sizi
KereMini1 Oykmmkrkn başıma geldi demiyimde bi ara bende bi çökük gibi hisaettim dr sordum bol bol emzir demişti susuz kalmasn