Yenianne8207 Selam kızlar elimde Medicana Alman Malı Elektrikli şarjlı süt sağma makinası var Toplamda 3 defa kullandım tertemiz aldığım gibi paketleyip geri koydum kutusuna çünkü ihtiyacım kalmadı almak isteyen olursa yardımcı olabilirim ..
Ediseymenatay Yenianne8207 baya ciddi ciddi bir makina arıyorum almak için ne kadar yardımcı olabilirsin canım ise başlayacağım ve baslamadan alıp sağıp süt biriktirmem lazım o yüzden ciddi aliciyim
Yenianne8207 eylulnisa_20 300 Tl diye düşünüyorum ama ciddi alıcı olursa gerçekten fiyatta bayağı yardımcı olacağım
Ozge2405 eylulnisa_20 Baby time manuel süt pompası var elim de sütüm gelmediği için hiç kullanmadım 80 TL aldım 60 TL verebilirim
Yenianne8207 Aysima35 ben internetten baktım inanın 300 Tlye göremedim ama ben dediğim gibi yardımcı olacağım fiyatta önemli olan ciddi alıcı bulmak :))
Ozge2405 Bernagokhan Baby time manuel süt pompası var elim de sütüm gelmediği için hiç kullanmadım 80 TL aldım 60 TL verebilirim
Tuba Yenianne8207 Resim yüklemek için https://imgyukle.com/ sitesini ziyaret edin ve çıkan ikinci linki buraya yapıştırın.
Yenianne8207 Ediseymenatay böyle şeyleri en iyisini almak gerekiyor inanın daha ucuzları da var ama onların plastiği nasıldır allah bilir sonuç olarak bebelerimize zarar gelmesini istemiyoruz…