tugba25- Doğum kilolarını nasıl veriyorsunuz bayanlar çocuğum 6 aylık olacak artık vermem gerekiyor psikolojimi bozuyo bu kilolar diyet yapan varsa bana da söylesin nasıl yapıyo
kagan1 tugba25- Ben de aynı durumdayım canım 6.5 aylık oglum diyete ve spora başladım kendim yürüyüş yapmaya çalışıyorum hava iyi olunca oglumla Beraber kardiyo egzersizler yapacam Leslie de pek etki göremedim henüz
ecemm-6161 tugba25- Doğumda cok almadım bi karnım vardı oda gitti başta ki kiloma döndüm valla zaten yesemde alamıyorum öyle bi yapı var 🤪🤪
Aysu01- tugba25- ben ard ardına 2 doğum yaptım oğlum şuan 9.5 aylık diyorum ki yarın diyet e baslicam o gece aklımdan tatlı çıkmıyor öyle pis huyum da vardır ki yemeden uyuyamam o yüzden diyete baslayamiyorum kaynanam a kilo mu söyledim aaa benimle aynı kiloda sin dedi daha çok yedim sinirlerim bozuldu 🤭🤭
tugba25- Ya her gün bugün diyet yapacagım diye uyanıyorum aman şunu da yiyim yarın başlayayım diyorum artık vermem lazım kaynanam benden zayıf sinir bozucu hamile olmadan önce 55 kiloydum Doğuma 86 kilo girdim şimdi 77 kiloyum nasıl vereceğim 😕