Zekimurendebizigorecekmi Babylove02 Bence kesinlikle ilk aylar özellikle sarılık olmasın diye iki saatte bir emzirdiğini ve asla uyuyamadığım o zamanlar
Balkizlarim Babylove02 6.ay başlangıç bana göre bebekten bebeğe değişir tabi ortabca kızım hep zordu mesela büyük kızım çok sakindi 💜🌸
Zeytin_cekirdegi Babylove02 daha başındayım 9 aylık zman ne gösterecek bilmiyrm ama şu ana ddek diş dönemi biraz sokıntılı
eezgiciikk Babylove02 bence her ayı zor. Büyüdükçe zorlaşıyor bazı şeyler. Bi anda huyu suyu değişebiliyor. Bazen mutluluktan uçarken bazen oturup onunla bir ağlayasım geliyor felan.. ama yinede seviyorum her hallerini
Ayazhan-1302 18.aydan sonra başlıyor galiba 22 ayligiz 2 yaş sendromu çok betermiş bebekken ağlamadığı kdr ağlamalar.gece uyanmalar hiç küçükken böyle şeyler yoktu inşallah bian önce biterrr
Alinduru Babylove02 bence her dönemi ayrı zor ya 🙄 alerjik bi kızım olduğu için bizim hep zordu 🤦🏻♀️ Ama o diş sıkıntıları sendromlar falan hele
Yuyu Zor günleri çok şükür atlattık sırada daha zor günler var. 🤭🤭🤭🤭🤭 valla bölümleri geçmenin zor olduğu bir oyunda gibi hissediyorum kendimi bazen😂 ama bir arkadaş 4 yaşından sonra herşeyin düzene girdiğini söyledi inşallah doğrudur 🤭
elizabeth Babylove02 şu an 7,5 aylık bu 7 ayda en çok ilk 40 gün zorlandım akşam 8den gece 12ye kadar durmadan ağlıyordu. 40 günden sonra ağlamalar kesildi çok rahatladım. Bu zamana kadar hiç zorlanmadım ama ilerleyen aylarda ne olur bilemem 😀