Esoss Bebeğim 9 ay 13 günlük emeklemiyor yani sürünmüyorda bi şeye ulaşmak isteyınce döne döne ulaşıyor doktora götürmem gerekiyormu
Yesillimon Esoss Hayir cnm oğlum 11 12 aylıkken emeklemisti gayet normal zamani gelince hepsi olur merak etme ☺
limonlucizkek Esoss benim ki de 9 aylık oldu emeklemiyor. Ne kadar uğraştım bana misim demedi.Biraktim artık .Daha çok yürümek için uğraşıyor.
sonsuzmutlulukkk Esoss normal korkma kimi bebekler öyle oluyor her bebek aynı değil sakın kimseyle kıyaslama kendini üzme annesi 😇
Hasretbnc Esoss çok çok normal yine kontrole gittiğinde doktoruna bir danış ama kimisi geç emekliyor yiğenim emeklemedi 11 bucuk aylıkkrn direk yürümeye başladı benim oğlum şuan 6 aylık 1 haftadır emeklemeye başladı bebekten bebeğe değişiyor yani ☺️
Sarikuzumalp Esoss doktora götürmenize hiç gerek yok bazı bebekler emeklemeden yürüyor. Emekleme bir gelişim göstergesi değil. Benim bebeğim 10 aylıkken emekledi. Sıkıntı yapmayın hiç emeklemese bile bu sorun teşkil etmez. ☺️
AtaVeAnnesii Esoss ben ve iki kardesim emeklemeden surunmeden sadece oturmusuz sonra 11 aylikken kalkip yurumusuz canim🤓 oglumda benim gibi 😂
a_dilo Esoss Merhaba Dr.Osman GÖNÜLAL’ın 9. Ve 10.ay videolarına bakmanızı öneriyorum.Çok detaylı anlatıyor.(Hangi durumların normal olduğunu hangi durumlarda doktora gitmek gerektiğini)