herseysensin 21 günlük kızım uykusunda sürekli sızlanıyor tam bir uykuya dalamıyo sızlanırken de birden ağlamaya baslıyor. Sizde de böyle bisey oldu mu? Nedenini anlayamıyorum
damlahira herseysensin Gaz sancısı başlamış canım allah yardımcın olsun gaz damlası kullanabilirsin doktoruna danışıp
herseysensin Annesirintugceuzun gazını cıkartıyorum kakasını çişini yapıyor uykusuzum hiç uyuyamıyorum ne bebeğim ne de ben 😔
Annesirintugceuzun herseysensin Sadece ağızdan çıkardığı gazla bitmiyor olay maalesef. Alttan da çıkarması gerek. Onu kendisi yapamıyorsa uyuyamaz.
MayneymisAltintop Canım 22 günlüğüz aynısından bizde de var 😥 mıkır mıkır mıkır sürekli ses çıkartıyor dalamıyor hatta ıkınıyor haliyle bende uyuyamıyorum. Ben çözüm olarak beyaz gürültü açıyorum bir nebze işe yarıyor daha derin uyuyor kuzum
MayneymisAltintop herseysensin YouTube yazın direkt çıkacaktır zaten. Kesintisiz, reklamsız 2,5 saatlik versiyonu var.
herseysensin MayneymisAltintop tesekkür ederim dinlettim bi süre sızlanmayı kesti sonra tekrar basladı ama o bi süre Bile yetti bana
Ebnifa MayneymisAltintop o beyaz gurultuyu bende kullaniyorum fakat zarar vermezmj bebege benim.basimi agritiyor
herseysensin Annesirintugceuzun alttan da üstten de çıkarıyor onda sıkıntı yok canım biraz zorlanıyor ama Cıkarıyor acaba hepsini mi çıkaramıyor
MayneymisAltintop Ebnifa hiç duymadım zarar verebileceğini herkes kullanıyor bebeğin anne karnında duyduğu sesleri çok benziyor muş o yüzden bebekleri rahatlatıyormuş 😊
BskDuru Ben çok çektiğim için biliyorum, gazdan tamamen ıkınır mıkırdanır sürekli elleri kolları hareket eder yüzüne sürter özellikle. Her ne kadar alttan üstten gaz çıkarsa da bu zamanlarda bağırsaklar dünyaya alışmaya çalıştığı için sürekli gaz yapar. Ben artık sonsuz bir gaz döngüsüne girdiğimizi falan düşünüyordum o zamanlar şimdi 3 aylık olduk yavaş yavaş geçiyor hareketlenmeye başladığı için. Tavsiyem gün içinde altını değiştirdikçe karnına saat yönünde masaj yapmanız bağırsakları hareketlendirmeniz. Ayrıca ayaklarını ve karnını sıcak tutmaya bakın.
herseysensin BskDuru ayaklarını sıcak tutmaya dikkat ediyorum meme mama gidiyoruz mamasını da değistirdim inşallah işe yarar
herseysensin Serpil11 keske bisey yapabilsek kuzucuklar için nasıl sıkıyo kızım kendini kıpkırmızı oluyo
herseysensin 19052019 rabbim sizin de yardımcınız olsun Cok zor insanın içi gidiyo bebeği öyle kıvranırken