Ldy Cici_anne123 bize doktor diş döneminde ve üşüttüğü zaman vermişti öyle kullanmıştık evet uyku da yapıyor bize doktor içeriği Temiz demişti.
Alinduru Cici_anne123 bi dönem alerji için kullandık alerji damlası ancak sırf uyku için böyle şeyler kullanmayın bence. Ne kadar içeriği temiz de denilse bilemiyoruz, kaldı ki bizde uyku falan da yapmadı rahatlatmadı da bi işe yaramadı yani 🤷🏻♀️
Mdn3458 Alerji damlası evet uyku yapar ama uyku için kullanılmaz içeriği çok ta temiz bir ilaç değildir ki zaten alerji için de sürekli kullanılmaz 1 hafta yada 10 gün kadar kullanılır
Mdn3458 Ldy doktorumuz bizede asidan kaçıyorlar ama bunun içeriğini bı bilseler insanlar asla kullanmazlar ben önermiyorum demişti tabi o sıra başka bir doktor vermişti bu ilacı ben kullanıyordum sonra bıraktım kullanmadım bidaha🤷
Feyyyzza Ldy grip olan Kızıma verdi doktor dün zaditen oral damla. Öksürüğü ve balgamı hırıltısı vsr işe yarar mı bu damla
Cherry5 Zaditen antihistaminiktir. Alerjiyi baskılayarak rahatlama sağlar. Uyku yapar ancak uyku için kullanılacak bir uyku ilacı değildir. Alerjik olmamıza rağmen kullanmıyoruz
Mdn3458 Cherry5 aynen bwnim kızımda alerjik olmasına rağmen kullanmıyorum çok kısa bir süre kullanmistim 3_4 gün kadar
Ldy Feyyyzza doktor verdiyse kullanın uyku yapar korkmayın ama dediği ölçekte verin biz kullanıp faydasını görmüştük