Ayseduru07 Merhaba kızlar 3 ay önce normal doğum yaptım ve afedersiniz ama büyük abdesti mi yaparken zorlanıyorum ve kanıyor sanırım hemoroid oldu yaşayan var mı nasıl çare buldu doktor a gitmek istemiyorm su dönemde sevgiler 🙏🥰
Canselsener Ayseduru07 bende de oluyor canım bende 8 ay önce normal Doğum yaptım kanıyor bide sonradan çok acı veriyor
Oznur123 Ayseduru07 canim yediğin şeylere dikkat et benimki 9 aylik 9 aydır çekiyordum ama fark ettim ki çikolata yapıyormus normal de her akşam istisnasiz 2 tane canga yerim 3 gun falan almadık ve fark ettim rahat çıkıyorum lavaboya sonra tekrar aldım ve ayni sorun o yüzden kestim sende dikkat et sebebini bulursun insallah
Hifaninannesi_58 Ayseduru07 bunu tek ilaci var canim sabah aksam sicak suya otur her gun ac karnina 1 yemek kasigi zeytinyag ic ve afedersin aciyan bolgene bephantol pisik kreminden sur biraz sabir edeceksin tam duzelmesi icin ama ilk yaptigindan itibaren rahatlatir insaalah ama uzun sure yaparsan kokten cozer
Ayseduru07 Oznur123 çikolata pek sevmem yemem de aslında hamilelik de başladı bu kabızlık sorunu hhala da devam ediyor hormon la alakalı yüksek ihtimal ay çok canm acıyor tez zaman da bitsin inşallah amin 🙏