Lizbon İyi akşamlar güzel anneler 🍀 Mutfak dolaplarınızı ne ile temizliyorsunuz acaba ? Lekeleri vs ne ile çıkarıyorsunuz ? Şu yöntemle siliyorum ve gerçekten dolaplarım ışıl ışıl diyen anneleri buraya davet ediyorum☺️
elifiii Lizbon toz çamaşır deterjanını sıcak suda köpürtüyorum çözüldükten sonra siliyorum. Hiç yag sökücüyle ugrasmamıs oluyorum. Sonra duruluyorum. Mutfak aspiratörü içinde aynı yöntemi kullanıyorum kaynar suyla pırıl pırıl oluyor.
Oznur123 Lizbon bulaşık makinesi tabletiyle patlatıyor hemde sicak suda erit sil zaten suya elledigin zaman ellerin bile sızlıyor cok suda tutamıyorum cok etkili
Alinadefne Finiş detarjanı sıcak suda erıtıp içine sırke ama şimdi vım aldım onunla sıldım beyaz sabunlu sırkeli super yapıyor ascperox da oyle cnm. Aklında bulunsn
Lizbon Arzumms Cifle denedim fakat dolaplarımın rengi mat olduğu için gözüme nedense temizlikten sonra iyi gelmedi😄
SertapHilal Asperox var sarı güç, pırıl pırıl yapıyo ve kokusu da çok güzel mis gibi limon kokuyo her yer 🍋😍
Lizbon SertapHilal Nerelerde satılıyor acaba dediğiniz bu ürüne hiç denk gelmedim burada sizden ve üstteki yorum yapan arkadaştan duydum da ☺️
Simiyy Ahşap temizleyiciyle haftalık temizliği yaparım marketlerde satılır, bulaşık tabletiylede aylık temizlik.