Erenin0809annesi 3 ay 11 günlük oğlum kakasınınyaptı değişirken poposunun etrafında çok küçük çatlamalar olmuş kan akıyordu neden acaba neden olmuştur sizce hanımlar
Aley_ Erenin0809annesi Kabızlık yaşadı mı? Kabızlık sonrası zorlama çatlak oluşumuna sebep olur fazla zorlama yine o çatlakların kanamasına neden olur.
Kadervural Erenin0809annesi sudocrem iyi zeytin yagi da ayni sekilde iyi yumuşaması lazim oranın kıyamam gecmis olsun ya
Erenin0809annesi Aley_ kakası o kadar sulu değil o kadar katı da değildi ama kendini biraz zorladı sıktı kendini kızardı falan
Erenin0809annesi Yesillimon kakası çok katı değildi aslında değişdikten sonra bir daha yaptı suluydu ishal gibi
Erenin0809annesi Yesillimon evet kötü birşey yoktur dimi yani ben çok tedirgin oldum ilk kez kan gördüm doktora getireyim diye eşimle konuştum çok kan akarsa götürürüz dedi kontrol ediyorum onu şimdi
Yesillimon Erenin0809annesi Takipte kal cnm baktın çok kötü oluyor doktora götürürsünüz elindeki pişik kremlerinden sür sürekli gecer bi kaç güne merak etme 😊