Ela-gozlu Evet arkadaşlar yarın sabah kahvaltıya neler yapabilirim. Önerilerinizi bekliyorum. Keyif kahvaltısı olucak 😊
Demetbulut Ela-gozlu bizim her pazar klasigimiz bazlama tost sabah erkenden bazlamaları hazirlarim geri kalani esim halleder .. 3 senedir degismedi pazar kahvaltılarımız
Mom9 Ela-gozlu hamur yapıp kızarttım geçen hafta. Tarifi de kolaydı hemen yarım saatte yaptım. Yanına söğüş, peynir tabağı, reçeller, kaşarlı omşet yetti de arttı :)
Azratosunannesi Ela-gozlu pankek, ekmek üstü pizza , patates salatası, patates sosis kızartması, menemen, sucuklu kaşarlı yumurta, pili, mini bazlama, çikolatalı milföy börek vs. 😊😄
anneCANan Ela-gozlu yarın ben gözleme yapacağım bugün kaşarlı mantar vardı ondan önce de ıspanaklı ve peynirli börek yarın hepsini yap 😜
Sarikuzumalp Ela-gozlu ben yarın yumurtalı ekmek yapacağım. Geçenlerde de tiktok ta Bi tarif görmüştüm. Milföyün varsa iyice yumuşadıktan sonra uzun ip gibi yuvarla simit şekli ver ortasına 1 çırpılmış yumurta içerisine konmuş kaşar ve sucuk koy. Çok güzel oluyor ☺️
Sarikuzumalp Ela-gozlu evet canım fırında. Tarifi var da videolu buraya nasıl atılıyor video fotoğraf biliyorum da video bilmiyorum
anneCANan Ela-gozlu gözleme de börekte hazır yufkadan beş dakika da hazır hem lezzetli hem değişiklik oluyur hem de çok basit