Burcu_gn İyi akşamlar anneler Lcw home dan yakın zamanda internetten alışveriş yaptınız mı acaba ben de sürekli hata veriyor ödeme aşamasındayken
Merve Burcu_gn eğer uygulamada hata veriyorsa internet sitesi üzerinden alışveriş yapın. Uygulamada sistemsel hata olabiliyor çünkü. Benimde başıma gelmişti
Burcu_gn Bussrraa internet sitesinden de olmadı benim ödeme gerçekleştiriliyor dedi sürekli döndü döndü olmadı
Hayatnur1 Burcu_gn bende de sürekli öyle yapıyordu uygulamasını indirip oradan sipariş veriyorum artık öyle bi sorunla da karşılaşmadım
Bebegimucizem Burcu_gn Uygulamayı indirip sepete ürün ekledikten sonra siparişi tamamlaya basınca kapıda ödeme nakit veya kredi kartı seçeneği çıkıyor
Miloska23 Burcu_gn anlaşma bolumunu açıp okuyacaksın ondan sonra kupe kabul ediyorum diye tikliycaksin. Bende oyle oldu çünkü, ben küpün içine tıklıyorum sözleşmeyi kabul edin yazip yazıp durdu. Sonra açtım sözleşmeyi okudun tikladim hele oldu
Ygz Burcu_gn ben başka kartla deniyorum o zaman oluyor. Genelde kapıda ödeme yapıyorum 5 tl fark ödeyip