Pasaannesiiii Bebeğim 15 günlük gazdan kaskatı kesiliyor,zinco damla veriyorum o da midesini bulandırıyor, önerileriniz var mı hanımlar?
AybarsMoms Pasaannesiiii sab simplex ile maflor kullan canım ya da nurse markasının gaz giderici şurubu ile maflor karnına sürekli masaj yap ayaklarını sıcak tut sıcak su torbası bizde baya işe yarıyor
Gizemm1 Pasaannesiiii biogaia kesinlikle benim bebeğim de aşırı gazlı ve ciddi anlamda rahatlattı ama isterseniz doktorunuza da danışın
Hayris Pasaannesiiii canınızı sıkmak istemem fakat bebeğiniz gazlıysa ne kullansanız tamamen geçmiyor malesef gaz damlası probiyotik
Gizemm1 Pasaannesiiii günde 5 damla veriyorum bir kere emzirmeden önce ve sürekli topuklarına ve karnına saat yönünde masaj yapıyorum
AybarsMoms Pasaannesiiii sab simplex sabah akşam 10 damla maflor sabah akşam 6 damla olarak kullandım
Gizemm1 Pasaannesiiii rica ederim inşallah işe yarar sizde de her bebekte her damla işe yaramıyor demişti doktorumuz
esraylmaz 3 aylık olana kadar hiçbir damlanın faydasını görmedim. Bağışıklık sistemleri gelişince kendileri atıyorlar rahat rahat ☺️ Biraz sabretmek lazım, bolca masaj yapın
Elif1010 Nurse harveys şurup neredeyse her gaz damlasını denedim kendim için aldım gasicon diye bir damla hiç bir faydasını görmedim en son nurse harveys şurup iyi geldi ama ben devamlı spaya götürüyorum oda çok iyi geldi 2.5 ay da bitti çok şükür gaz sancıları 🤍🙏