Lilamor77 Kızlar oğlum 6,5 aylık bezini değiştirirken farkettim poposunun ortasında kurtlar vardı beyaz beyaz şimdi hastaneye götürücem kaç gündür huzursuz başına gelen varmı
elifiii Lilamor77 ailecek ilaç kullanmanız gerekecek muhtemelen. Kolay gelsin biraz yorucu bir süreç duydugum kadarıyla. Geçmiş olsun.
melasya Lilamor77 ailece ilaç kullanmanız gerekicek.hijyene çok dikkat edin esyaları carsafları 90 da yıkayın.makatta hareket ettikleri için çok kaşıntı yapar yavrular bagırskta oldugu için ilaçsız geçmez
SydNhr Lilamor77 kıl kurdudur canım her şeyi yüksek derecede yıka. Evini bol bol güneşlet. Bebişin altını da ıslak mendille değil su ve pamuklu bez ile temizle.ailece ilaç kullanmalısınız
Lilamor77 melasya götürdüm şimdi kaka testi aldılar bakalım dah ilaç felan vermedi sonuç çıkınca yazıcak 😔😔
Lilamor77 Elifadakrt küçükken bendede olmuştu ilaç içimiştim geçmişti ben temizliğine herşeyine çokta dikkat ederim nasıl oldu bilmiyorum bende diyorum çocuk neden huysuz 😔😔
melasya Lilamor77 aile üyelerinden birinde olmadıgından emin olun muhtemelen sizlerden bulaşmış ılanilir.çok bulaşıcıdır.altını alırken esyalarını mak atarken yğksek ısı da yıkayın.yemeklerini yaparken bulaşıklarını da meyve sebzelerinide güzelce yıkayın.yetişkinlerde çiğ kabak cekirdeği parazitleri döküyo ama bebekler için ilaç kullanmak şart tam iyileşme için.kaşıntı ve bazen karın ağrısı yapabilir.geçmiş olsun çok
Erenin0809annesi Lilamor77 benim oğlumun poposunun kenarında çatlama var hafif kan akıyor neden olur acaba kakasını yaparken değil makatın etrafında
Lilamor77 Erenin0809annesi benimde oğlumun poposunun kenarında var öyle ben gördüm 2 tane beyaz kurt hareket ediyordu çok korktum 😔😔
melasya Erenin0809annesi sizinki makatta çatlak olabilir kaka yaparken zorlanmadan olur.dr unuza danısın karısım krem verecektir.popoyu nemli tutun suda oturma banyosu yaptırın.
Lilamor77 Erenin0809annesi bilmiyorum canım yok bence onla alakalı değildir ya benim oğlumun yediği bişeyden felan olmuştur muhtemelen