Fitifiti Mom34743 Gerek olduğundan değil de alternatif olur. Yumurta sebzelerle daha sağlıklı hale gelir hem haşlamaya göre yemesi daha kolay. Maydonoz,dereotu,kuru soğandan yapabilirsiniz
Ipekkiz Sarikuzumalp omlet ben de yapıyorum ama sarısından yaptığım için sanırım sert oluyor nasıl daha yumuşak yapabilirim
Sarikuzumalp Ipekkiz yumurtayı iyice çırp canım. Vede mümkün olduğunca en küçük tavada pişir. Birde tereyağı ile daha yumuşak oluyor
damlahira Sarikuzumalp Evet zor oluyor banada herkes karışım ver daha iyi dedi kimseye karıştırtmadım
Mom34743 Sarikuzumalp canım mesela diyelim ki elma armut rendesi vereceğim. İkisini karıştırıp vermeyim mi. Bı kasik elmadan yedirip bı kaşık armuttan tek tek mi yedireyim.
Sarikuzumalp Mom34743 evet öyle yapman daha doğru şuan. Ben şuan mesela ikisinide karıştırıp verdiğim oluyor. Çünkü artık ikisinin tadını da biliyor ayrı ayrı yiyor. Ama tadlarını ayırt edene kadar uzun bir süre ayrı ayrı ver
Sarikuzumalp MIRACAYAZINANNESI vazgeçmeyin sürekli teklif edin. Sonunda alışıyor emin olun. Benim bebeğim de öyleydi bende ilk zamanlar katı yemiyor diye hep mama gibi verdim. Ama baktım ki gün geçtikçe katıyı çipnemeyi bile unutuyor. Tamamen katıya geçtim vazgeçmedim reddetsede teklif ettim sürekli alıştık şükür.
frambuazliturti damlahira ekşimiki görünce trakyalı olduğunuzu anlamıştım 🥰 oğlum 7 buçuk aylık arada ekşimikli biberde yapıyorum ben 😝
MIRACAYAZINANNESI deryata omleti yer mi bilemiyorum pankeki yemedi ağzına bile sürmesi alışmış bulamaca
deryata MIRACAYAZINANNESI 13 aylığa kadar bulamaç yedirdim ben biliyorum o problemi canım kolay alışmıyorlar tek tek yemeğe. doktor menemen omlet pankek verebilirsin demişti.
MIRACAYAZINANNESI Sarikuzumalp benim ki.cok sinirli bir bebek görsen kollarını uzatıyor yukarı doğru kaldırıyor ellerini yumruk yapıyor iiiiii diye bağırıyor. Diyorum bu kadar sinir senin nereden çıkıyor daha 6 buçuk ayliksin😀
MIRACAYAZINANNESI Sarikuzumalp ya gerçekten şimdiden kizarak her işini yaptırıyor sonumuz hayır degil 🤦♀️
5858g MIRACAYAZINANNESI hayır ya korkma benim oğlumda 6 ay 18 günlük bende ayrı ayrı veriyorum hep azıcık suyla aç yumusuyo zaten öyle kuru kalmıyo 😊