Deletedmom71 Bebegim 4 ay 8 günlük artik durmuyor tek başına surekli basında bekliceksin uyksuuds bozuldu dün gece 5 de kalkti 9 kadar uyumdi bir daha doymuyormu dicem mama veriyorum😥 bi bilgisi olan varmi sebebi ne olablr
AlyaBaby Deletedmom71 benım kızımda 4 aylık öyle hiç durmuyor yalnız hep ilgi alaka istiyor cok tatlı oldu nuamradan aglıyor yanına gelince gülüyor 😬 bide hep kucakta olcak ve evde gezdiricez öyle seviyor 🤭
Sarebaby Deletedmom71 iki saat uyutmak için uğraşıyorum ve sadece on dakika uyuyor bütğn gün kucakta ev turu yapıyoruz 😂
KeriminAnnesi 4 ay 10 gunluk oglum var bizimkide tek asla kalmiyo ya kucakta ya salincakta yere yatırıyorum dönsün diye 10 dk dan fazla yatmak istemiyo Oyun halısında ve oyuncaklarında 10 dk 15 dk dan fazla oynamiyo elleri hep ağzında salya çok çıkarıyor tükürmesi var illa birinin kucağında ya evi gezicek yada birinin kucağında oturup televizyon izlicek uyku deseniz gündüz illa saklanarak uyuyo beşiğine Yatirinca uyaniyo gece de elektrikli süpürge sesinde sallanıp uyuyo iki saatte bir emmeye kalkiyo sadece anne sutu aliyo yani kısacası depresyondayim 😂😁💆♀️🤷♀️