Seren canım çok geçmiş olsun daha 12 günlük bir anne olarak seni çok iyi anlıyorum. Benim göğüs ucum hiç yok. Sezeryan sonrası narkozun etkisinden hemen çıkamadım ve hastanede bulunan herkes göğsümü yanlış şekilde bebeğin ağzına vermiş ve onlar yüzünden kaç gün bağıra bağıra emzirdim kızımı acıdan kanıyordu yarılıyordu resmen. O kadar çok şey kullandım ki, e vitamini, karbonatlı su, lansinoh krem, ayva çekirdeği jeli, doktorun yazdığı bir krem vs. vs. ama çareyi anne sütünde buldum. Sütünü göğsüne sür ve açıkta kurumasını bekle hiç kapatma evde namahrem olmasın rahatça gez İnan öyle geçiyor ve kendini çok zorlama eğer acın çoksa sütü bir süre sağıp şırınga ile ver bebeğe ya da çay kaşığı. Ben biberon ile verdim ve ağrılarım geçince avent silikon ucu ile devam ettim valla mama da verdim doymaığını anlayınca milleti hiç takma kafana. Canım o kadar yanarken kaynanamın sürekli hadi emzir diye gelişi beni cinlendiriyordu sanki isteyerek vermiyormuşum gibi o yüzden kendi doğrularını yap milleti boş ver