Mom064 Kızlar kızım 4ay 8günlük salyası 2.aydan beri alıyor bu aralar kafasında ateş var yani cok sıcak huysuz mızmız sürekli elleri agzında bide ili üç gündür cok iştahsız bezinde turuncu lekelenmeler görüyorım ne yapıcam yardım lütfen😔
Deletedmom9 Mom064 Bezindeki turuncu lekeler için sıvı kaybı yaşıyor galiba. Anne sütü mü alıyor mama mı? Bu turuncu lekeler bir zaman sonra enfeksiyona sebebiyet verir. Sıvı alımına dikkat edin.
Mdogu Mom064 bi bu turuncu leke meselesini yaşadık ve günde bir kahve fincanı su vermemi önermişti doktor hatta benim bebeğim daha küçüktü.Birlaç günde düzeldi çok şükür
Deletedmom9 Mom064 Terleme de bir nevi sıvı kaybı yeterince sıvı alamıyor sanırım. Biraz su mu verseniz?
Mom064 iki_prens_annesi anne sütü veriyorum su versem sıkıntı olmazmı yani mama yedirmeyi düşünüyorum
iki_prens_annesi Mom064 mama vercksen eger mutlaka suda ver.. bnde hep verdm o aylarda.. 9 aylik oldk susuz birakilmiyoo artik sen ver ama yinede dr gorun turuncu bez sivi kaybi demek cunku belki baska sikintisida olablr Sutunde yetmiyo olablr
Wolverine Turuncu leke susuz kaldığı zaman oluyor senin de bol su icmen gerekir, biraz sıvı kaybı olunca oluyor. Biraz da Su içir bence Damaklari gelişiyor ve kaşınıyor olabilir.
Mom064 Wolverine doyup doymamasıyla alakalı değil sanırsam mama içirmeyi düşünüyorum aç kaldı sanıyorum
Wolverine Mom064 icirebilirsin mama bir zararı olmaz doymamissa zaten içer hem sıvı da almış olur, sık sık emzir bir de emiyorsa
iki_prens_annesi Mom064 sutun varmis cnm verme mama falan zaten ek gidaya baslaycn 1 ay snra kilosu nasıl peki az degilse mamadan uzak dur derim dis donemi ya huyszligindan emmiyo duzgince bide ataklarıda var sen elinden geldgnce emxir arada suda ver dr gotun ona gore adim atarsn cnm
Ali128 Mom064 alt yada üst damagında dil çıkarıyorsa böyle çizgi gibi dişlerin uçları gözükğyor canım yinede bi doktor kontrolüne götürün bence
esmerayes Mom064 sutun varsa sakin doymuyo sanip mamaya sarilma ara ara su verebilirsin ama bi doktora git bence belki idrar yolu enfeksiyonuda olabilir oda istahsizlik yapar ama eger distense sabret emmek istememesi gayet normal sagip enjektorle ver verebildigin kadar
bilicianne Mom064 aynı problemleri yaşadım bende oğlumda idrar yolu enfeksiyonu çıktı bence vakit kaybetmeden bı doktora görünün derim
iki_prens_annesi Mom064 zayif degl cnm masallah iyi kilosu ac oldndan degl huysz dis cikariyo ondandr cnm sen dr gorun derdini anlat ama mamaya baslama bnce ek gidaya az kaldi hem meme hem mama hemde ek gida zor olur yani gibi 🤗 ama yinede sen blirsn cnm