Gaaak Merhabalar sizlere birbiriyle alakası olmayan iki adet sorum var 😌 ilk sorum ; oğlum henüz küçük olmasına rağmen ileri ki zamanları düşünerekten tv ünitesi konsol vs mobilyaların üstünde ne kadar çerçeve biblo varsa hepsini kaldırdım. Etrafta mobilyalar dışında hiç bir şey kalmadı.Güvenlik açısından ve temizlik yaparken pratiklik konusunda çok güzel ama zihinsel gelişim açısından nasıl olur sizce? Etrafın bu kadar boş olması algısını geliştirme konusunda ters etki yaratır mı ? ikinci sorum da robot süpürge kullanan annelerinize🤗 Hangi marka süpürge kullanıyorsunuz ? Memnun olmadığınız bir özelliği var mı ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler 💐
GoGirl Gaaak ben de kaldirmistim 6 yasimda her hangi bir sorun olmadi mutfak dolap iclerinde merakini gideriyodu Ixaomi vacuum mop pro kullaniyorum memnunum
Gaaak GoGirl haritalandırmada kafa karışıklığı yaşama, wifiden kopma, bulgur pirinç tarzı ürünler çekmeme , şarj ünitesini bulamama gibi olumsuz yorumlar okumuştum. Bunları yaşadınız mı ? Bir de eviniz kaç metrekare ve ne kadar sürede temizleyip siliyor ?
Gizemmatalay Gaaak bende aynı ürünü kullanıyorum vacuum mop pro içindeki toz haznesini her seferinde temizlerseniz maksimum verim alırsınız. Hiç öyle olumsuz bir durum yaşamadım
GoGirl Gaaak bulgur pirinc cekiyor wifide kopma ara ara olabiliyor duzeltiyosunuz dert degil o yani sarj unitesitini bulamama olmadi.200 mt2 evim salon haric yapiyorum genelde orayi ayri yapiyorum 1 saatte supurup siliyor
Gaaak Gizemmatalay köşelerde ki tozları falan da alıyor değil mi ? Bir de eviniz kaç m2 ve ne kadar sürede temizliyor ?
Gizemmatalay Gaaak 80 m2 evimiz baya güzel ben memnunum yarım saat falan süpürüyor. Hatta kendim süpürge yaptıktan sonra bile açıp bakıyorum tüy saç topladı mı siye diyorum kendi kendime ben nereyi süpürdüm o zaman diye 😂