TanemAkay Yigit_pasam kanguru markasına ve modeline göre değişir bazı markalar doğumdan itibaren kullanıma uygundur bazıları 4 ay sonrası ama çoğununda şimdi yenidoğan aparatı var
Biraba Yigit_pasam 40 günlük falandı eğer ergonomik ve yenidoğan aparatı barsa ilh doğduğu günden ağrı kullanabilirsin canım he ortopedik rahatsızlığı yoksa birde
Dilekb Yigit_pasam Ben 7 aylıkken almıştım. Martta. Bir iki kez çıktık sonra pandemi patladı. Elimde kaldı. Artık yürüyor zaten kullanamam da…
Yigit_pasam Biraba hediye geldi yeni doğan aparati yok ama.bacak arası genişliği biraz fazla gibi sanki.ozaman biraz daha bekliycez
Hatice53 Ben dogumdan itibaren kullandim kucuk yastigi oluyo. Cok pratik rahat bence ilk ay asisina kanguruyla goturdum ben
Yigit_pasam Hatice53 bizimki uygun değil ozaman şu an kullanima.uzerinde herhangi bi ay bilgiside çok.esimle denedik çocuğun bacakları ayrık kaldı.sifir açtı çocuk nerdeyse 😁
Hatice53 Yigit_pasam onun icin benimkinde bolum var cirt cirtli yakinlastiriyorum onu buyudukce genisletebiliyorum. Seninki normal kanguru ona koyma kemik yapisina zarar verirsin. Bu dediklerim fiyati 200 basliyo ben 250 almistim
nickimikili Yigit_pasam doğumdan itibaren kullanılabilenler var doktorlarda öneriyor ben 2-3 ay arası başladım
birboncukannesiiii Yigit_pasam 3ay sling kullandım. Bugn kargoyla kangurum geldi yıkadım astım. Pandemi yüzünden ne zaman çıkarım bilmiyorum ama ortalama 3.ayın ortasında başlamış olcam.
Sinemes Yigit_pasam Mamadusbaby yenidoğan aparatı ile birlikte kızım doğduktan 2 hafta sonra 😊 Kalça gelişiminide destekliyor diye biliyorum.
Aselif0661 Yigit_pasam 2.5 aylıkken teyzemiz hediye almıştı şuan 4 aylık anca oturdu içine yenidoğana uygun olmasına rağmen benim gönlüm el vermedi sanki eziyet ediyormuşum gibi geliyordu çocuğa 😃 ama şey bomba ya bacakları sıfır açtı sanki demişsin ya gözümde canlandı sesli güldüm valla 😂😂
Yigit_pasam Aselif0661 gerçekten öyle bacak arası iki karış genişlikte nerdeyse kangurunun.korktum koyduğumuzda.cikardigimiz bir oldu