Nurci Kızlar oğlum 40 günlük ama maşallh dikkati dinlemesi çok iyi kitap almak okumak istiyorum daha erken mi bunun için ve önereceğiniz kitap var mı
Cuucum Nurci erken değil aksine beyin gelişimine katkıda bulunursunuz, yayın evlerine güvendiğiniz kitapları alıp okuyabilirsiniz, hatta kendi okuduğunuz kitabı bile ilk 4 ay okuyabilirsiniz diyor uzmanlar
Alminam Nurci Hiç erken değil başlayın ben 2 aylıkken başladım daha sonra eline verdim sayfaları keşfetmeye resimlerine bakmaya başladı iş bankası hareketli kitaplar serisi mi tavsiye edebilirim 😊
Hediye Nurci işbankası yayınları, tübitak zeka kartları içeriği temiz sade canlı renkelr olan kitaplar bebek dokun hisset kitapları Kavram kitapları şekiller sayılar vb
Arven10 Nurci benim kızım bebek kitabı değil de benim okuduğum kitapları çok seviyor elimden alıyor anlıyormuş gibi sayfaları çeviriyor bitince bu sefer tersten çeviriyor çok komik oluyor 🤗🤗 iş bankasının hareketli kitaplarını aldım sesli kitaplardan aldım ama illa ki kütüphaneyi işaret ediyor önüne götürünce kendi seçip bir kitabı onu alıp karıştırıyor bazen sayfayı yırttığı da oluyor 😊 kendi okuduğum kitabı sesli oluyorum pür dikkat dinliyor siz de öyle yapabilirsiniz hem taklit yeteneği atttıkça konuşma becerisi de gelişir böylece