Minikpapatya20 Sezaryen oldum bir hafta oldu Dr kontrolünden sonra duş aldım ameliyat yerim şiş gbi oldu sancı yapıyor sizede oldu mu?
Bebegimveben12 Minikpapatya20 şişlik bende de oldu sanırım önemli olan akıntı olmaması dikkat edin duş aldıktan sonra gazlı bez ile iyice dikişlernizi kurulayın nemli yada ıslak kalmasın
Oykununannesii12 Minikpapatya20 bende öyle bişey olmadi. Hastaneden geldiğimin ertesi gününden 1 hafta her gün duş alıp pansuman yapmıştım ben
Dlrygz Minikpapatya20 bnm 3.gun oldu şişlik ve ağrıyordu doktoruma ddm doktor cagrdi gttm ve bakti enfeksiyon ddi ilaçları mi dgstrdi pansuman felan yazdı
Mrs_Ladybird Benim de dikiş yerinin altında şişlik oldu bi kaç gün sonra geçti gitmemiştim doktora sebebi nedir bilmiyorum ama siz yine de bi gözükün
Dlrygz Dlrygz Minikpapatya20 duş alırken ustunu su geçirmeyen bantla yapıştır bide ıslanmasn kuru tut her zaman
PrensesZeynep Minikpapatya20 bende sezeryandan bi hafta sonra dikişlerimi aldırınca duş aldim sonrasinda güzelce kuruladim hep kuru tuttum şişlik falan yaşamadim çok şükür.bende yaptim benden sana küçük bi tavsiye en azindan 40 lanana kadar ameliyat yerine havlu peçete koy terleyince falan ıslak kalmasın sık sık değiştir peçeteyi geçer inşallah en kısa zamanda
ftsdmrhn Şişlik varsa enfeksiyon kapmış olabilir dikiş, benimde sis ve bı tarwftdan ağrı yapıyordu, kontrole gittim enfeksiyon kapmış meğer. Doktor dikiş yerinden bı delik açtı enfeksiyonu boşalttı. Korkulacsj bişey yok gidin bu gözükun doktora bence.