GamzeEbrar Ayımıza girdik. Sütümün azaldığını hissettim ve arttırıcı şeyler denedim fayda etmedi. Dün doktoruma danıştım 1 hafta daha beklememi söyledi ama bugün bebeğim neredeyse aç kaldı.Bebeğe göre değişiklik gösterebilir biliyorum ama kullandığınız memnun kaldığınız mamalar neler hangisinden başlamalıyım?
Mom83 GamzeEbrar gece uyumadan önce 3 büyük bardak su iç gece tuvalete çıkarır ama uyurken sütün artar ben böyle yapıyorum kaç gecedir midemin aldığı kadar su içiyorum ve gece çok süt üretiyor
gDa Ayda sütün azalmasının normal olduğunu ama bebeğe yettiğini telaş yapmamami söylemişti hemşire bana. Bence acele etmeyin kilo takibini yapın.
Xyz26 Kuzum boza iç deli gibi süt yapıyor tek geçerim çevremdeki herkese önerdim a101 de 6 tl şişesi sabah-akşam 1 bardak tarcinlayip iç arkadaşımın bi gogusunden süt gelmiyordu o göğüs bile açıldı 2 meme emziriyor şimdi sen düşün 5.ayında mama yi bıraktı kız 😂 emziriyor seninde duan i alırım insallah
incognito Covid olunca, üzüntüden sütüm azaldı. vita malt diye bir malt içeceği içtim eczaneden alıp çok faydasını gördüm. 3 gün etkisi geçmedi diyebilirim. Humananın still teesinden de içiyorum arada o da işe yarıyor.
Mrs_Ladybird Bizde 53 günlüğüz 1 saat önce sağ memeyi sağdım 10 gün öncesinde 65 çıkan bugün 30 çıktı emmemiş hali ne yapacağımı şaşırdım
GulcinOyku Canım uyku ve gündüz en az 3.5 lt su gecede her emzirmeden sonra su iç gerçekten bende fark etti ve sık sık emzir bebek emdikçe sütü indirir göğüse ınstagramdan emzirme_danismaligi Semra abbasoğlu var postlarını oku istersen çok yararlı bilgiler var mesaj atınca da yardımcı oluyor
Prensannesiiiii Ben denedm kesmlkle işe yarıyor 1.5 ymk kaşığı beyaz kuru dutu 1 brdk susa 6-7 dk kaynatıp suyunu içiyosnz Allahn ıznıyle bırkaç saate artacak sütünüz ben cok şey denedm çaylar ıncırler ama bana etki eden dut oldu arttı 1 brdk su ama kaynaynxa yarma duşuyor o bıle etki ediyor habernz olsn☺️