cocomelon Kızlar ben kızım doğduğundan beri yumuşatıcı tercih etmedim. 16 aylık oldu ve kıyafetleri yıkayınca çok sertleşiyor pamuklu dokusu gidiyor en fazla 40da yıkıyorum önereceğiniz marka var mı ? Teşekkürler
26082014 cocomelon doktorumuzunda tavsiyesiyle ilk doğduğndan beri abc nin bebek yumuşatıcısı bebk resmi var üzernde 1 buçuk yaşında oğlum çok memnunuz
GizemKaan cocomelon minoris organik bebek deterjanı kullanıyorum ben doğduğundan beri , onu kullandığın zaman ekstra yumuşatıcı kullanmana gerek kalmıyor 🤗
cocomelon GizemKaan Aaa gizem ilk tanıyamadım bu hafta sıcak birgün bebişlerimizi dışarı çıkaralım 🥰😍
Happydef cocomelon green cleaninda yumusaticisi var detarjan onu kullanıyorsan yumusaticiyida onu tercih etmelisin
cocomelon Edayaz sağolun kızlar herkes farklı yumuşatıcı kullanıyormuş kafam karıştı en iyisi rastgele alıp denemek 😊😂
turansmom cocomelon e bebekte 3 litre 16 liraya abc var, içerigi temiz internetten bakmıştım kokusu aşırı kalıcı degil hoş da bir kokusu var ve çamaşırlarıda yumuşacık yapıyor. ben çok memnunum
attbianne cocomelon evet canım deterjan gözüne bı yemek kaşığı granül sabun yarım silme yani azda karbonat koyuyorum iyi oluyo yumuşatıcı kullanmadım hiç
turansmom cocomelon internetten bakmıştım bende içerigi temiz yaziyordu. Parfüm kokusuda şoyle ilk makinadan çıkarana kadar mis gibi ama kuruyunca çok az kokusu kaliyor yani☺