Elele aynı lafları bende duydum ac bu çocuk acccc diye diye 5dk da bi emzirmeek zorunda kaldım sussunlar diye ama o şekil süt birikip çocuğa doygunluk hissetmediği icin 1 ay boyunca nerdeyse yarim saatte bi emzirdim 5 dk 10 dk tabi doğmadığı icin sürekli huzursuz oldu milletin baskısı yüzünden kendi icimd3 çıldırdım sürekli ama tuttum kendimi emzirmiyorum mama verin dememek icin ve sabrın sonu selamet oldu çocuğuma mama yedirmedim sütten kesip doktor önerisi ile emzirme zamanını ayarladım bu şekil hem huzurlu hem çişini kakasini düzenli ve rahat yapıyor gaz sancısı icin bebeğe hareket ettirin veya gaz ilacı alın maflor mestil doktor önerisi ile alın tabi inatla emzirmeye çalışın ve mama vermeyi kesin siz sabırla memeyi diretdikçe kabul etmek zorunda kalcak str3s olmayın sizin stresiniz ona da yansır umarım düzelir ayrıca bana da ac ac diyip duruyorlardı sabrettim sabrettim en son ac diyip durmayın ac değil diye herkesi susturdum sonrası geldi biraz sesleri kısmaya bakin kimseyle kötü olmadan