Aysenur-Goktug
Ben bir gece hastanede kaldım bebeğimle ilgilenebildim ama yinede kardeşim yanımda kaldı, ağrısı oluyor evet ama mastit ağrısı kadar değil. En azından geçeceğini biliyorsunuz. Pansumanı biraz zor oluyor ama gözünüz korkmasın, normalde her gün hastaneye gidip yaptırılıyor ama ben kendim yapabilmiştim yara tecrübem olduğu için. 1-2 cm kadar kesik oluyor ben tam meme ucunun yanından olmasını istemedim ki hemen emzirmeye başlayabileyim diye. Doktorunuzla konuşun onu bence. Yara dikişsiz oluyor kapanması kişiye göre değişiyormuş, benim 15 gün falan sürmüştü, ameliyatlı memeyi emzirmeye tam anlamıyla döndürünce çabuk kapanıyormuş. Yani o kesikten süt akmaya başlıyor, içindeki apse boşalınca, o süt ne zaman meme ucundan gelmeye başlarsa o zaman kapanır demişti doktor bana. Hiç korkmayın zaten 15 dk falan sürüyormuş, genel anesteziyle olmuştum ben sizin nasıl olacak bilmiyorum ama çıktıktan 2 saat sonra emzirebilmiştim. Çok uzun olmuş ama her şeyi anlatmaya çalıştım😊 Tekrar çok geçmiş olsun inşallah hemen atlatırsınız.