Hln58 Arkadaşlar malum korona pik yapmış durumda ama Recep İvedik gibi gezmek istemeyen bayanlar 😂😂ne yapıyorsunuz kaşlarınızı Allah aşkına 😄😄😄kuaföre gidip kaş aldırmaya korkuyorum eeee ne yapacağız peki böyle Recep gibi mi gezeceğiz😐😐😐
Synmannesi Hln58 kuaföre gitmiyim dedim evde dururken korona oldum komşu para verdim paradan bulaştı :(
Birmerveanneee Hln58 kaşlarım konusunda şanslıyımki almıyorum 😍 diğer tüylerle ip cımbız ağda hepsini hallederim😂
Berrinyr Hln58 kendim alıyorum ben kızım uyudukça Bi evlenince kuaför dokundu yoksa baskasına aldırmam hıc
Hln58 Synmannesi ayyy geçmiş olsun umarım hafif atlatırsınız nerden geleceği belli olmuyor bu illetin bıktık
Berrinyr Synmannesi ya cok gecmıs olsun bir daha tekrarlamasın ınsallah. Geleceği varsa ne kadar korunsakta geçiyor işte ben ekmek haric paraya kadar sıcak suda tutuyorum 😣😔paronayak olduk Allah yardımcımız olsun
Bikuzuannesi Güzellik ve saç bakım hizmetleri mezunuyum 4 yıldan beri çalışmıyorum çocuk olunca kendime okumuşum 🤣 ama bilmeyenler bayanlar youtobeda videolar var eğitici olarak ordan izleyip uygulayabikrisinz
Melooo Kuaförlerden neden korkuyorsunuz marketlere çarşılara gidiyorsunuz maskesini takıp çalışıyor insanlar kuaförler mi bulaştırcak virüs size onlarda müşterilerinden korkuyor ama napcak insanlar ekmek parası
Hln58 Melooo korkmuyoruz sadece kaş alınırken damlacık yoluyla bulaşmasından korkuyoruz Günde 100 kişi geliyor oralarda sonuçta markette kasiyerle ağzımızın içine girmiyor yoksa kimsenin ekmek parasında değiliz
Alinadefne Hln58 bn alıyorum. Şükür bir arq cocuktan elım degmedi eşime dedımki cocuk beni babası sancak dıye korkar oldum dedim gule gule bı hal olduk😂