Paytenn Kızlar göğsüm çok yumuşak ama sıktığımda süt geliyor neden yumuşak peki göğsüm fikri olan varmı
Muhteriz Benim de birkaç gün öyle oldu 2 aylık bebeğim önceden emzirirken diğer göğsümden sızardı üstüm ıslanırdı hep ya da 3 saat emzirmesem sızardı artık öyle olmuyor ama sıktığımda da süt geliyor dediğiniz gibi memeler terbiye oluyormuş sanırım onu da burda okudum bebeğiniz doyuyorsa sıkıntı yok yumuşak memede süt yoktur diyemeyiz
Muhteriz Paytenn canım o zaman belki sütün azalmıştır sen mamayı çok zor durumda kalmadıkça verme ve sık sık emzir bebeğini öyle yaptıkça sütün artmaya başlıcak İnan ama uğraşmayıp sadece o istediğinde emerse git gide mamaya alışır ve senin de sütün azalır hiçbir şey gelmese bile emzir bitki çaylarına yönel bak göreceksin artacak
Paytenn Muhteriz ah canm benm denemdgm kalmdı benm doktor sütün yetmyo dmsti bna mecbr veryrm kilo almyodu çnkü
Oozzee Benim bebeğim de 39 günlük ve özellikle dünden beri göğüslerim çok yumuşak ama hala eskisi gibi süt geliyor. Oğlumun emmesinde, doymasında hiçbir değişiklik yok. Çok ve sık emdiği için sanırım benim memeler biraz erken terbiye oldu herhalde😌 Sizinkiler de terbiye olmuştur. Bi yerde okumuştum, siz süt yok sandığınız anda dahi bebek emerken süt üretip bebeğe vermeye devam ediyormuş. Bebeğinizin belki o an gazı vs olabilir. Emzirmeyi kesip gazını çıkarıp tekrar aynı memeden emzirmeye devam etmeyi deneyin isterseniz👍🏻
Candy_liz Paytenn aynı durumdayız canım 16 günlük bebeğim dün dr tavsiyesi ile mama başladık, 9 günde 90 gr almış sadece normalde günde 30gr almalıymış en az.. benim de sütüm var ama yetmiyor bir de yumuşak.. Ama o akmalar oluyor bende neden kilo almadı bebeğim anlamadım😔
Paytenn Candy_liz kız inan benmki daha az kilo almıstı mecbur mama veriyorum günde iki kere dalan inan denemedegm yol kalmadı çoğalmyo
defnesmoms Candy_liz ön sütü emiyodur yağlı kısım kilo yaparmış ilk başlarda yorulup çabuk bırakıyolar ben biraz sağıp öyle verirdim
Candy_liz Paytenn doktor 3 saatte bir mama dedi bebeğimin kilo alması için, ben de çok şey deniyorum, hümana çay, rezene kimyon dereotu boza hurma daha ne yapıcam bilmiyorum
Cagatayinannesi Paytenn eczaneden galactago al şakır şakır aktı resmen benim birde ısırgan otu demledim oda iyi geldi rezene iç hepsinden kullan işte cnm ben aklıma hangisi gelirse onu iciyorm
Aysgl123 Benimkinin kilo alımı ıyi. Ben de günde 1 kez mama veriyorum göğüslerime süt dolsun çocuk oyslansin diye ama doktor onu da verme dedi. Çok emiyor süt birikmiyor
Muhteriz Nur16 sızlama sürekli mi oluyor yani bütün emzirme boyunca. Benim de oluyor bizde ona süt kaynaması diyorlar ama arada olup geçiyor
Candy_liz Nur16 bana da sızlıyor mu diyorlar, bir sızı oluyor bazen ama süt gelme sızısı mı anlamıyorum🤣🤣