Mom064 Osmnn_457 canım bi site üye oluyosun sana her ay kutu gönderiyolar atıyorum temizlik ürünü gıda makyaj bebek malzemesi falan tam boy veya denemelik ürünler🤩
Osmnn_457 Mom091 buraya basıl girebiliçem şuan kayt oldum üçretsiz kutular yazıyor girdim baktım kutu yok dior
alinaannee Mom064 üye olduktan be kadar süre sonra geliyor aceba sen diyince üye oldum şimdi 😂oturdum heyecanla bekliyorum
EJDERYAA Bonus soru ne geldi bunları almak için bana habire bebek bonus geliyor 😂kriz geçircem istemiyorum ya yiyecek yollasınlar banada 😂😂😃😂
Aley_ Ya bir kişinin farklı hesaplarıda olursa ve tespit edilirse kutu iptali olur diyordu. Farklı kayıtlarla aynı adrese geliyor bir sorun yaşamadınız mı?
Mom064 mylife_efem denebunu.com a giriyosun üye oluyosun adres telefon e mail isteniyo tel ve meali doğruluycaksın sonra profil kısmı var oraya girip profilini %100tamamlıyosun
Mom064 Kerevizkafa evet onada üye oldum falat kutu cıkmatı bugun extranketler kısmına yeni anket gelmil girip tamamlayın belkş bu ay cıkar
4bilge12 Kerevizkafa bana gelmişti kutu. İçinden elidor saç kremi deneme boy, yara bandı 1 kutu rengarenk, tek içimlik kolojen takviyesi çıkmıştı.