Hkgi 6 aylık bebeğe pekmez verilir mi? verilirse hangi pekmez verilir? verenler nasıl veriyorlar? bu soruların cevabını istiyorum 😂
Agzoro Hkgi günlük 1 çay kaşığı dut pekmezi verebilirsin kahvaltıda. Bazen bal kabağı haşladığımda içine de koyarım severek yiyor bebeğim
Sedaahmet Hkgi ben günde 1 cay kaşıgı üzüm pekmezi veriyorum. 2 adet bebebisküvisinin içine pekmezi de koyup mama gibi yapip yediriyorum. Bayila bayıla yiyor 🙃
Gulella120 Hkgi Keçiboynuzu pekmezi veriyorum. Kahvaltısının içine bir tatlı kaşığı kadar ekliyorum daha azda olabilir ilk etapta
Melindam Hkgi Pekmezi Özellikle Doktorumuza Sormuştum Ben 8.Aydan Sonra Öneriyorum Demişti. Doğal Şekerli Bir Ürün Evet Ama O Şekere Alışımca Başka Şeyler Yedirmek Zor Oluyormuş Doktorumuz Öyle Söylemişti. Karar Sizin Tabikide.
Agzoro Hkgi üzüm de verebilirsiniz tabi ben de başta kendi yaptığımız üzüm pekmezini veriyordum doktor ağır olur dut pekmezi ver deyince değiştirdim
Nltka Her gün bir tatlı kaşığı aç karnına veriyorum ben . Meyve kompostosuna şeker niyetine pekmez ekliyorum
Nefest Hkgi 6 aylıkken 1 tarlı kasıgı üzüm pekmezı veriyodum ev yapımı, doktor buyudukce arttırabılırsın demıstı. Mesela kızım şu an çaya cok hevesleniyo pekmezi sulandırıp çay bardagında cay diye veriyorım😅