findikkurdum56 Feraye_ düzenli büyüyor bıngıldak az da olsa açık. 11 aylık 44 şuan. 12 aylıkken muhtemelen allah nasip ederse 44,5 olur. Sizle çok yakınmış o yüzden merak ettim. 32,5 tu doğduğından. Bir şey denmiyor çünkü gelişimi normal
Feraye_ findikkurdum56 o zmn korkmayın merak etmeyin büyümesi devam eder Allah’ın izniyle açıklık varmış zaten büyür yani😊
AyseninAnnesiiii Feraye_ benimkide 2700 dogdu ilk 4 ay kilo alımı çok güzeldi 1 kilo olarak ilerledi. Hiç iştahı yok her şeyi zorla yediriyorum çok psikolojim bozuldu yoruldum artık. 12 aylıkken tam 8.400 dü kilosu suan 15 aylık bilmiyorım kilosunu ama aldığını sanmıyorum. Büyüdükçe düzeliyor mu diye merak ettiğim için size yazdım .
Feraye_ AyseninAnnesiiii düzelmedi ya valla az önce yeidrmeye çalıştım yediremedim birazdan yine deniycem telefona bakarsa yiyo yoksa yediremiyom vermek istemiyom telefonda
Mys30 Feraye_ suan büyüyor çok şükür insallah böyle de devam eder 8 ayda 9 cm büyümüş 1 yılda yaklaşık 12 cm buyume bekleniyormus nöroloji doktoru bu cocuk 1 yaşında 43 44 anca olur demişti