Puzun Buraya daha öncede kaç kez yazdım. Bebeğimde hem dudak hem dil bağı var ancak küçük şehirde yaşıyoruz burda o işlemi uygulayacak doktor yok. Bursada bu işlemi uygulayabilcek iyi bir doktor bilen varmı lütfen yardımcı olun
F-Betul Puzun Bilgim yok üstte kalsın ama bu işlemi yapan doktorun branşı nedir? O branştaki doktorları netten araştırabilir onlar hakkındaki yorumları tek tek okuyabilirsiniz. Ben Bursa’da büyüdüm şu an konyada yaşıyorum ama eğer isim bulursanız burdan yazın etrafa soruşturalım.
idil1990 Puzun bir bursada olduk. Hem dil hem dudak bagi. Skintisiz gecirdik bebegim yedi aylikti dort celik cocuk hastahanesinde olduk.
Zeynonunannesiiiii Bilgim yok ama internetten araştırın isterseniz kbb uzmanları yapıyordur diye düşünüyorum
Mucizem_0809 Puzun dil bağını bilmiyorum ama dudak bağı emmeye vs engel değilse 8 9 yaşından önce yapılmaması gerekiyomuş
Puzun Mucizem_0809 hiç ememiyor malesef doğduğundan beri hep sağarak kaşıkla verdim. Tutamıyor göğsümü unutmasın diye hala deniyorum
idil1990 Mucizem_0809 dudak bagida emmeye engel dudagiylada kavramasi gerekiyor memeyi kuvvet almasi gerekiyor. Ayrica dudak bagi kesilmezse on dislerde ayriklik yapiyor. Birde elma armut isirinca kanama yapiyor.
Mucizem_0809 Puzun Allah kolaylık versin benimkindede var ama emmesinde sorun yoktu öyle demişti doktor malesef başka bi bilgim yok
Mucizem_0809 idil1990 oğlumda da üst damakda var dudak bağı üst 2 dişi ayrık doktora sordum bana şekilde dedi o yüzden dedim onun dışında bi bilgim yok